• Home
  • Ultra Popularno
  • Trailer za film Little Women prikazuje predivnu adaptaciju klasičnog romana
Ultra Popularno

Trailer za film Little Women prikazuje predivnu adaptaciju klasičnog romana

Predstavljen je prvi službeni trailer za film Grete Gerwig, Little women. Trailer je zabilježio ton klasičnog romana Louise May-Alcott, istovremeno dodajući svoje graciozne note. Bilo je brojnih adaptacija romana Little Women, odnedavno mini-serija BBC-ja 2017. godine, ali publika nije ništa manje uzbuđena zbog ove, koja će biti premijerno predstavljena krajem 2019. godine.

BY WILSON WEBB/© 2019 CTMG, INC.

Nakon uspjeha filma Lady Bird, koji je nagrađen nominacijom za Oskara, Greta Gerwig je savršena rediteljka ove adaptacije. Lady Bird je dokazao da Gerwig ima talenat za pripovijedanje priča mladih žena, njihovih prijateljstava, borbi i trijumfa, što je i sama suština filma Little Women.

BY WILSON WEBB/© 2019 CTMG, INC.

Glumačka postava – Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen), Amy (Florence Pugh), Marmee (Laura Dern), tetka March (Meryl Streep) i Laurie (Timothee Chalamet) – sastavljena je od zvijezda koje pokazuju da se svi zajedno savršeno slažu i stvaraju čaroliju.

Ako je film dobar kao što izgleda i ovaj trailer, Sony će imati hit u rukama, Gerwig će ostvariti još jedan uspjeh, i film će, nadamo se, biti spreman za brojne nagrade.

 

Izvor: forbes.com

Slični članci

Taylor Swift novu pjesmu “Christmas Tree Farm” najavila na neobičan način

Ultra magazin

Održana svečana premijera filma “Dnevnik Diane Budisavljević” u Banjaluci

Ultra magazin

Alicia Keys najavljuje festival ljubavi na dodjeli nagrada Grammy

Ultra magazin