Ultra Popularno

TOP 5 “feel good” serija koje garantovano popravljaju raspoloženje

Ponekad nam treba odmor od napetih trilera, urnebesnih komedija i krimi serija. Treba nam nešto da odmorimo mozak i da popravimo raspoloženje. Imamo prijedlog za tebe, kreirali smo listu “feel good” serija. Pogledaj ove lagane, lepršave serije, koje garantovano podižu raspoloženje.

Netflix

Emily in Paris

Smještena u prekrasnom gradu Parizu, ova serija prati putovanje Emily Cooper, koju je njena kompanija prebacila u kompaniju u Pariz, kako bi pokušala uvjeriti samouvjerene i ponosne Francuze u američke marketinške poslovne strategije. Pored marketinga, trendova na društvenim mrežama i poslovnih situacija, naravno da serija nudi romantične i duhovite scene, dok glavna junakinja svakodnevno doživljava nove avanture u Parizu. Ljubitelji mode će takođe uživati u modnim kombinacijama glavnih junaka serije, modnim događajima i kampanjama, koje se provlače kroz seriju.

Girl Boss

Ova serija se temelji na životu Sophije Amoruso, osnivačice poznatog modnog brenda “Nasty Gal”. Serija je inspirisana istoimenom knjigom. Ovo je priča o ženi koja je svoje modno carstvo, stvorila prodavanjem vintage odjeće na eBayu, nakon čega je otvorila svoju internet stranicu i do 28. godine, zaradila oko 100 miliona dolara. U seriji glumi sjajna glumica Britt Robertson.

The Mindy Project

Prati putovanje Mindy Lahiri, koja prikazuje svoju svakodnevnu borbu u pokušaju da bude odgovorna, odrasla osoba i da se ponaša na određeni način! Ova serija prati ženu koja, uprkos uspješnoj karijeri, očajnički treba da se riješi loših navika u životu. Mindi je odlučna u tome da bude tačnija, da troši manje novca, da smršavi i da čita više knjiga. Mindi će pokušati da podigne karijeru na viši nivo, ali i da upozna nekog, ko će proći njen “crveni test” u ljubavnoj vezi, a vrijeme će pokazati da li će i ona dobiti svoj filmski romantični završetak.

Younger

U ovoj seriji u glavnoj je ulozi Sutton Foster, koja glumi samohranu majku od 40 godina, ali se zbog nemogućnosti pronalaska posla, predstavlja kao 26-godišnjakinja i zapošljava se u popularnoj izdavačkoj kući, kao asistentica. Ona svakodnevno doživljava uspone i padove, nepredviđene situacije. Odjednom se nađe u svijetu 20-godišnjaka i kroz njih živi ponovo život djevojke. Međutim, ona ponekad zaboravi, da ipak nije u 20-tim i da se mora nositi sa životom na mnogo odgovorniji način. Serija sadrži mnogo duhovitih situacija, dok prati avanture glavne junakinje.

Working moms

Ova serija nudi odličan humor, duhovite scene i fantastičan, veoma zanimljiv scenario. Serija na duhovit i zanimljiv način, prikazuje slatke muke roditeljstva, usklađivanja privatnih, porodičnih i poslovnih obaveza. Šta sve majke prođu dnevno od anksioznosti, postporođajne depresije, poslovnih pritisaka, avantura sa djecom i svakodnevnih obaveza… Sve dobre i loše strane roditeljstva uz dozu humora povezuju se sa poslom, karijerom, ljubavlju i prijateljstvom. Sve je obojeno dobrom zabavom i smijehom.

 

Slični članci

12-minutnim treningom glumica Helen Mirren ostaje u formi i u 75. godini

Ultra magazin

Nova hit serija po istoimenoj kultnoj bestseller knjizi “MI DJECA S KOLODVORA ZOO”

Ultra magazin

Film koji je upravo osvojio Zlatni globus u četvrtak stiže i u naša kina!

Ultra magazin