Ultra Popularno

Top 10 zvijezda 2019. godine

Svake godine Internet Movie Database (IMDb) pravi listu 10 najpopularnijih zvijezda. Lista uključuje glumce i glumice koji su najviše bili rangirani na IMDb “zvijezdometru” tokom 2019. godine. Zanimljivo je da se ove godine na listi nalazi dosta novih glumaca koji nikada do sada nisu bili na IMDb listi.
Getty images

1. Brie Larson – Glumica je imala uspješnu godinu, glumila je u Marvelovom “Captain Marvel and Avengers: Endgame” koji je zaradio vrtoglave 3,92 milijarde na kino blagajnama širom svijeta.

Getty Images

2. Erin Moriarty – Otkako se pojavila u seriji The Boys na Amazon Prime. dominira “zvjezdometrom”.

Getty Images

3. Emilia Clarke – Zvijezda zadnje sezone GOT i Netflixovog božićnog filma  Last Christmas zauzela je treće mjesto.

Getty Images

4. Naomi Scott – U 2019. godini glumica je glumila u dva velika blokbastera. U Diznijevom Aladinu je glumila Jasmin i u Charlies Angels jednog od anđela.

Getty Images

5. Dacre Montgomery – Ovaj mladi glumac postao je popularan nakon uloge u popularnoj Netflixovoj seriji Stranger things.

Getty Images

6. Zacahary Levi – glumac je postao superheroj ove godine u DC-ijevom hit filmu Shazam! zbog čega je postao veom tražen na IMBd.

Getty Images

7. Keanu Reeves – Tokom ove godine Keanu Reeves je bio veoma zauzet, glumio je u John Wick – Ghapter 3, Toy Story 4, Always be my Maybe i Between two Ferns – The Movie.

Getty Images

8. Rosa Salazar – Postala je poznata javnosti krajem 2018. godine kada je glumila u filmu Birdbox, a ove 2019. godine je bila veoma uspješna sa filmom Alita: Battle Angel.

Getty Images

9. Margot Robie – Ovo je bila velika godina za glumicu koja je glumila je u Tarantinovom hit filmu Once Upon a Time in Hollywood i u filmu Bombshell. Takođe se dosta pričalo o njoj, jer će glumiti u Birds of Prey koji izlazi početkom 2020. godine.

10. Joaquin Phoenix – glumio je u Jokeru, jednom od najvećih filmova ove godine i veoma je moguće da će dobiti Oskara.

 

Izvor: justjared.com

Slični članci

Jennifer Grey će glumiti u novom filmu Dirty Dancing

Ultra magazin

Alicia Keys pokreće liniju za njegu kože s kompanijom E.l.f.

Ultra magazin

Slavni parovi sa neočekivanom razlikom u godinama

Ultra magazin