Ultra Popularno

Tijana Bogićević ima novu “Javnu tajnu” (VIDEO)

Prvi album Tijane Bogićević “Čudo”, a onda i singl “Širina” koji je objavila na samom kraju prošle godine, obilježili su period, koji je iza nas. Na ovaj niz sjajnih muzičkih djela, pop pjevačica upisuje i novi singl “Javna tajna”, koji je nastajao tokom proteklog karantina i perioda izolacije.

Foto Rale Radović

Pjesmu “Javna tajna” napisala i komponovala Tijanina dugogodišnja saradnica Aleksandra Sara Milutinović. Prepoznatljiv dio ove muzičke ekipe je i Dušan Alagić, autor čuvenog hita “Hajde onda ništa”. Ovog puta Alagić potpisuje produkciju i aranžman singla “Javna tajna”.

“Ovo je pjesma koja slavi slobodu i ljubav! Ljudi su možda očekivali od mene još jednu baladu, ali ovog puta to nije slučaj. Moji saradnici i ja poželjeli smo da uradimo jednu poletnu, energičnu pjesmu. Uz ovu pjesmu ćete se zaljubiti i voditi ljubav” – kaže Tijana.

Foto Rale Radović

Senzualan, crno – bijeli spot, koji prati pjesmu “Javna tajna” snimljen je u penthausu u samom centru Beograda, a poznata pjevačica je u novom videu nikad energičnija i razigranija.

Poslušaj singl “Javna tajna” Tijane Bogićević!

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin