Ultra Popularno

The Oprah conversation – novi talk show kraljice malih ekrana

Kraljica malih ekrana, legendarna Oprah Winfrey, obradovala je sve obožavaoce širom svijeta, dajući im ono što žele – novi talk show! Kada je dugogodišnji i nevjerovatn popularan The Oprah Winfrey Show, napustio male ekrane 2011. godine nakon 25 sezona, izgledalo je kao da je na trenutak magija nestala iz naših života. Ko bi uopšte mogao da ponovi istorijske trenutke, kao na primjer skakanje Tom Cruisea na njenom kauču 2005. godine, ili njena čuvena nagrađivanja publike.

Foto: Getty Images

Na stranu nagrađivanje i skakanje po kauču, njen talk show je takođe uvijek isticao značaj obrazovanja, i ona je uvijek otvoreno ohrabrivala čitanje, pa je na kraju osnovala jedan od najpoznatijih klubova knjige svih vremena Oprah´s Book Club.

Novi talk show će se zvati The Oprah Conversation i istraživaće značajne teme sa fascinantnim gostima iz cijelog svijeta, a Oprah će biti u ulozi u kojoj se najbolje snalazi – kraljica talk showa.

Prema zvaničnoj izjavi za medije, Oprah će u seriji razgovarati za “najpoznatijim i najvažnijim liderima današnjice kao i sa najboljim od najboljih, u raznim oblastima. Diskutovaće o raznim temama koje oblikuju naš svijet i otkriće nevjerovatne priče o vezama među ljudima. Kao i u prethodnoj emisiji publika će imati važnu ulogu – koliko je moguće zbog pandemije Covid-19.

Prvi gost koji je sjeo u fotelju u prvoj epizodi koja je emitovana 30. jula pod imenom “Kako da budeš anti rasista”, bio je pisac i profesor Ibram X Kendi.

Slični članci

Nova serija Away sa Hilary Swank stiže na Netflix

Ultra magazin

10 najboljih filmova Ryana Goslinga, rangiranih prema IMDb-u

Ultra magazin

Dwayne “The Rock” Johnson je najplaćeniji glumac

Ultra magazin