Ultra Popularno

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Najveći regionalni festival komunikacijske industrije Weekend Media Festival ove će godine u Rovinju od 24. do 27. septembra ugostiti Emila Tedeschija, osnivača i vlasnika Atlantic Grupe. Tedeschija će na Weekendu intervjuisati Ivan Stanković, u svom poznatom „one on one“ formatu.Nakon više od 40 godina u oglašivačkoj industriji, Stanković je stručnost u stvaranju brendova prenio na svoj jedinstveni talk show „Šta sam tebi & ko sam sebi“ gdje poznate osobe posmatra kao brend, te se kroz razgovor pokušava utvrditi usklađenost između percepcije i realnosti. Stanković će razgovor s Tedeschijem zasnivati na rezultatima istraživanja o percepciji njega kao brenda.

 Tedeschi je jedan od najuspješnijih hrvatskih i regionalnih preduzetnika. Atlantic Grupa je jedan od vodećih proizvođača hrane i pića u jugoistočnoj Evropi, s renomiranim brendovima koji su regionalni i evropski lideri, te vodećeg distributera robe široke potrošnje u regiji. 

Tedeschi je dobitnik brojnih priznanja struke i medija, bio je i još je član relevantnih hrvatskih, regionalnih i međunarodnih institucija, udruženja i tijela. Učestvovanjem u radu Nacionalnog parlamentarnog odbora za praćenje pregovora bio je aktivno uključen u proces približavanja Hrvatske Evropskoj Uniji, te član Gospodarsko-socijalnog vijeća, Predsjednik HUP-a i član Savjeta za privredu Predsjednika RH. Počasni je konzul Irske u Hrvatskoj, član Trilateralne komisije, INSEAD Alumni udruženja, Savjeta dekana na Harvard Kennedy School of Governance, Programskog savjeta ZŠEM-a, Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta u Ljubljani, Savjeta Sveučilišta u Rijeci i Savjeta povjerenika Moskovskog državnog instituta za međunarodne odnose.

Slični članci

Nova serija Away sa Hilary Swank stiže na Netflix

Ultra magazin

10 najboljih filmova Ryana Goslinga, rangiranih prema IMDb-u

Ultra magazin

Dwayne “The Rock” Johnson je najplaćeniji glumac

Ultra magazin