Ultra Popularno

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

IuteCredit
IuteCredit

Najveći regionalni festival komunikacijske industrije Weekend Media Festival ove će godine u Rovinju od 24. do 27. septembra ugostiti Emila Tedeschija, osnivača i vlasnika Atlantic Grupe. Tedeschija će na Weekendu intervjuisati Ivan Stanković, u svom poznatom „one on one“ formatu.Nakon više od 40 godina u oglašivačkoj industriji, Stanković je stručnost u stvaranju brendova prenio na svoj jedinstveni talk show „Šta sam tebi & ko sam sebi“ gdje poznate osobe posmatra kao brend, te se kroz razgovor pokušava utvrditi usklađenost između percepcije i realnosti. Stanković će razgovor s Tedeschijem zasnivati na rezultatima istraživanja o percepciji njega kao brenda.

 Tedeschi je jedan od najuspješnijih hrvatskih i regionalnih preduzetnika. Atlantic Grupa je jedan od vodećih proizvođača hrane i pića u jugoistočnoj Evropi, s renomiranim brendovima koji su regionalni i evropski lideri, te vodećeg distributera robe široke potrošnje u regiji. 

Tedeschi je dobitnik brojnih priznanja struke i medija, bio je i još je član relevantnih hrvatskih, regionalnih i međunarodnih institucija, udruženja i tijela. Učestvovanjem u radu Nacionalnog parlamentarnog odbora za praćenje pregovora bio je aktivno uključen u proces približavanja Hrvatske Evropskoj Uniji, te član Gospodarsko-socijalnog vijeća, Predsjednik HUP-a i član Savjeta za privredu Predsjednika RH. Počasni je konzul Irske u Hrvatskoj, član Trilateralne komisije, INSEAD Alumni udruženja, Savjeta dekana na Harvard Kennedy School of Governance, Programskog savjeta ZŠEM-a, Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta u Ljubljani, Savjeta Sveučilišta u Rijeci i Savjeta povjerenika Moskovskog državnog instituta za međunarodne odnose.

Slični članci

Meryl Streep je bila ‘toliko depresivna’ snimajući film ‘Đavo nosi Pradu’

Ultra magazin

Zašto svi vole seriju “Mare of Easttown”?

Ultra magazin

Lorde se vraća novim singlom “Solar Power”

Ultra magazin