Ultra Popularno

Tajne poznatih parova za uspješan brak

Iako se čini da većina brakova u Holivudu završava razvodom, ovi parovi definitivno održavaju svoju ljubav jakom, a neki od njih su čak zajedno i više od 5 decenija. Mnogi od nas su se sigurno zapitali, kako su uspjeli. Donosimo ti tajne nekih od najdugovječnijih holivudskih brakova…

© thehughjackman / Instagram

Hugh Jackman i Deborah – Lee Furnes: Neka vam partner bude prioritet

Zvijezda velikih ekrana upoznao je svoju suprugu, dok su zajedno snimali televizijsku seriju u rodnoj Australiji. Iako je starija od njega 13 godina, njih dvoje su se ludo zaljubili i vjenčali 1996. godine i imaju dvoje djece. U braku su 23 godine, a Hugh Jackman kaže da im je oboma porodica prioritet i da su uvijek tu jedno za drugo, bez obzira na okolnosti, te da je Deborah stub njihove porodice.

© Tonya Wise / PictureGroup / EAST NEWS © Depositphotos.com

Alec Baldwin i Hilaria Baldwin: Provodite što više vremena zajedno

Glumac i instruktorka joge, upoznali su se 2011. godine, vjenčali su se 2012 i imaju petero djece. Alec Baldwin savjetuje, da parovi treba da provode vrijeme zajedno i da odvoje vrijeme samo za sebe. On kaže, da kada dobije ponudu za novi film, vodi porodicu na mjesto snimanja, a ako producentska kompanija nema budžet za to, odbije ulogu. Ako želite da imate uspješan brak, treba da učinite sve u vašoj moći, da ostanete zajedno.

© Volunteers / HBO Pictures © Vince Bucci / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

Tom Hanks i Rita Wilson: Vjenčajte se zbog pravih razloga

Par se upoznao na snimanju 1981. godine i 7 godina kasnije, odlučili su da se vjenčaju. Zajedno su 32 godine, a kada su ga upitali koja je tajna, glumac je odgovorio na sebi svojstven način. Rekao je da je, kada je upoznao Ritu prvi put, osjetio da je spreman i kako misli da su uspjeli ostvariti istinsku vezu, jer su se vjenčali zbog pravih razloga.

© Kevin Winter / Getty Images Entertainment / Getty Images © VALERIE MACON / AFP / East News

Will Smith i Jada Pinkett Smith: Ne radite na svojoj vezi, radite na sebi

Nakon što nije dobila ulogu Smithove djevojke u seriji Princ sa Bel Era, njih dvoje su se sprijateljili, a ubrzo nakon toga su započeli vezu. Vjenčali su se 1997. godine i važe za jedan od najstabilnijih parova u Holywoodu. Oni smatraju, da je tajna uspješnog braka, da partneri umjesto da rade na svojoj vezi, rade na sebi i kasnije da predstave novu i bolju verziju sebe, svom partneru.

© ZAK BRIAN / SIPA / EAST NEWS © jessicabiel / Instagram

Justin Timberlake i Jessica Biel: Važno je da dijelite vrijednosti

Ovaj poznati par je zajedno 12 godina, a u braku su od 2012. godine. Jessica smatra, da je tajna njihovog uspješnog odnosa, što pridaju važnost istim vrijednostima, posebeno su im važne iskrenost i odanost. Ona kaže, da isto tako vole da su što više zajedno i da uživaju u stvarima koje oboje vole, da rade i da imaju veoma slična interesovanja.

© AFP / EAST NEWS © NPA / The Grosby Group / EAST NEWS

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault: Odnosi se prema patneru kao prema svom domu

Mekisička glumica i francuski biznismen u braku su 10 godina. Salma kaže, da je tajna u bliskosti i da se  međusobno tretiraju kao “svoj dom”. Isto tako, veoma joj je važna hemija: “Morate da se smijete zajedno, biti romantični i istraživati svijet zajedno”. To čini da je vaš muž, vaš dom i to je tajna dugog i srećnog braka.

© Depositphotos.com © sarahmgellar / Instagram

Freddie Prinze Jr. i Sarrah Michelle Gellar: Važno je da budete i prijatelji

Glumci su se upoznali 1997. godine na snimanju filma, ali su vezu započeli tri godine, nakon što su se upoznali. U braku su od 2002. godine. Kada su ga pitali koja je tajna njihove veze, rekao je da su bili jako dobri prijatelji dvije godine, prije nego što su započeli vezu i to im je omogućilo da se veoma dobro upoznaju. Objasnio je da je to prijateljstvo, upravo ono što je stvorilo čvrste temelje za njihov brak.

David Beckham i Victoria Beckham: Vjerujte u procijene vašeg partnera

Poznati fudbaler i pjevačica zajedno su 22 godine, a od toga su 20 u braku. David je izjavio da je za uspješan brak povjerenje jedna od najvažnijih stvari, kao i da uvijek morate da se trudite da radite ono što je najbolje za vašu vezu. Posebno je naglasio, da je po njegovom mišljenju veoma značajno da vjerujete u procjenu vašeg partnera, i dodao kako se to pokazalo ispravnim u njegovom slučaju.

© Depositphotos.com © AFP / EAST NEWS

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick: Svoje probleme zadržite za sebe

Glumica je potpuno drugačija od Carrie Bradshaw, lika iz serije Seks i Grad, koja joj je doniijela popularnost. Naime, Sarah i glumac Matthew Broderick u sretnom su braku više od 22 godine. Ona vjeruje da je tajna uspjeha njihovog braka, što nikada nije bio javna stvar. Nikada sa novinarima ne pričaju o privatnom životu i sve svoje probleme riješavaju kod kuće.

© EAST NEWS © ASSOCIATED PRESS / East News

Paul Newman i Joanne Woodward: Pobrinite se da se smijete zajedno

Ovaj legendarni par bio je 53 godine u braku, sve dok glumac nije preminuo 2008. godine. Kada su je jednom pitali koja je tajna dugovječnosti njihovog braka, odgovorila je da privlačnost i ljepota ne traju, ali da smisao za humor ostaje zauvijek, zato vjeruje da je jako važno da vas partner nasmijava, kao i vi njega.

 

Izvor: brightsideme.me

Slični članci

Konačno objavljena prava najava za četvrtu sezonu serije The Crown

Ultra magazin

Triler ‘Songbird’ zamišlja život četiri godine nakon pandemije sa virusom COVID-23

Ultra magazin

Nakon šest godina Dino Merlin objavio singl i spot “Mi”! (VIDEO)

Ultra magazin