• Home
  • Ultra Popularno
  • Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom
Ultra Popularno

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

IuteCredit
IuteCredit

Kakva majka takva kćerka… Super model Gisele Bündchen, nedavno je podijelila fotografije na društvenim mrežama, na kojima je pokazala svoju joga evoluciju sa 7-godišnjom kćerkicom Vivian. One već nekoliko godina, zajedno praktikuju jogu.

Foto: instagram.com/gisele

“Moja mala joga partnerka, raste tako brzo! Volim je više nego što to riječi mogu izraziti”, napisala je 39-godišnja manekenka uz fotografiju na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/gisele

Gisele Bündchen, koja često dijeli fotografije joge i meditacije na društvenim medijima, u svojoj knjizi iz 2018. godine „Lekcije: Moj put ka smislenom životu“, iskreno govori o svojoj strasti prema jogi, te koliko joj je joga promijenila život.

Foto: instagram.com/gisele
IuteCredit
IuteCredit

Kćerkica Vivian se prvi put susrela sa jogom 2013. godine oponašajući svoju majku, a danas izvodi sve joge poze, besprijekorno kao i mama.

Foto: instagram.com/gisele

“Joga je tako spokojna i blagonaklona, tako me smiruje, da mogu biti u stanju meditacije, dok vježbam jogu. Bilo da se radi o opuštajućoj joga muzici, mantri, radu na disanju ili meditaciji, joga je moćna lijepa duhovna praksa. Joga me vratila u život!”, iskrena je Gisele.

Slični članci

Meryl Streep je bila ‘toliko depresivna’ snimajući film ‘Đavo nosi Pradu’

Ultra magazin

Zašto svi vole seriju “Mare of Easttown”?

Ultra magazin

Lorde se vraća novim singlom “Solar Power”

Ultra magazin