Ultra Zanimljivo

Svi su opsjednuti sa ovom ženom i njenim glasom

Nedavno je komičar Kevin Freshwater, objavio video u kojem prilazi nepoznatim ljudima, a onda ih zamoli da završe poznatu pjesmu po njegovom izboru. Prvi učesnik je odbio da učestvuje, neki su oduševljeno pristali, neki nisu znali tekstove pjesama, a onda je komičar primjetio ženu u metrou kojoj je prišao i tako je nastala nova internet senzacija. Žena je nevjerovatno talentovana i publiku je oduševila svojim glasom…

Instagram/@kevinfreshwater

Prišao joj je sa mikrofonom i zadao joj pjesmu Shallow, koju pjevaju Lady Gaga i Bradley Cooper u filmu “A Star is Born”, a ona ga je jednostavno ostavila bez daha, ali i ogromnu internet zajednicu.

https://www.instagram.com/p/B8wapHjnGSi/

Video do sada ima milionske preglede, a žena je identifikovana kao profesionalna pjevačica Charlote Awbery, koja zaista pjeva sjajno, što se vidi i na snimku na kojem pjeva “Somewhere over the Rainbow”.

https://www.instagram.com/p/B8cMzlbhHf9/

Korisnici Twittera su se oduševili do te mjere, da je neko otvorio nalog na njeno ime, obožavatelji imaju i grupu posvećenu njoj, a nazvali su je Charlote´s Web, i kako je bilo i za očekivati obožavatelji je mole da snimi album.

Izvor: glamour.com

Slični članci

Porast porodičnog nasilja u doba korona virusa

Ultra magazin

Vodič za proljetno čišćenje doma

Ultra magazin

Kako će Venera u Blizancima uticati na naš ljubavni život?

Ultra magazin