Ultra Moderno

Sve što ti treba za savršene lokne je kaiš od bade-mantila

IuteCredit
IuteCredit

Društvene mreže su postale glavni izvor inspiracije i inormacije, ali osim toga možemo da nađemo trikove koji su nevjerovatno kreativni i korisni. Infulenseri ne prestaju da nas iznenađuju, trenutno smo oduševljeni trikom za kosu koji nam je otkrila Negin Mirsalehi, koja je jedna od influenserki sa najljepšom kosom, tačnije rečeno sa loknama.

https://www.instagram.com/p/CDEYwKJDNOz/

Holanđanka je stručnjakinja za apsoultno savršene lokne bez imalo toplote, a u svom Instagram postu nam je pokazala kako nam je samo potreban kaiš od bade-mantila kako bismo ih postigli. Ove lokne nisu klasične surfeske, “opuštene”, već su naglašene, a jednostavno trebaš da slijediš dva koraka koje ti objašnjava Negin i dva proizvoda za kosu. Najbole od svega je što ni u jednom trenutku ne treba da koristiš peglu za kosu ni fen koji, kao što vrlo dobro znamo, veoma oštećuju kosu.

Intagram/@negin_mirsalehi
IuteCredit
IuteCredit

Prvo što treba da uradiš je da naneseš prajmer za kosu koji savršeno štiti kosu od pucanja. Zatim, stavi kaiš od bade-mantila na glavu i zakačiš ga sa velikom šnalom. Poči da uvijaš pramenove oko kaiša i kad je cijela kosa podijeljena na dva dijela, napravi dvije punđe sa strane (kao princeza Leia).

Nakon toga moraćeš da sačekaš prilično dugo, preporučuje se dva sata, kao i nanošenje fiksatora u spreju. Nakon dva sata, odmotaj kosu i uživaj u savršenim loknama. Ovaj proces traje duže nego kada koristimo peglu za kosu, ali na ovaj način izbjećićeš toplotu, koja ne samo da je loša za kosu, već je i nepodnošljiva u ovim vrelim ljetnim danima.

Slični članci

Bronzani ljetnji izgled sa potpisom brenda Catrice

Ultra magazin

Dezodorans ili antiperspirant? Prednosti i mane.

Ultra magazin

Ovaj ljetni modni trend žene obožavaju

Ultra magazin