Ultra Popularno

Stiže novi triler “Fatale” sa Hilary Swank u glavnoj ulozi

Film “Fatale” izlazi 18. decembra, a režirao ga je Deon Taylor. Nakon divljeg druženja za jednu noć, Derrick koji je uspješan sportski agent, gleda kako njegov savršeni život polako nestaje, kada otkrije da je seksi i tajanstvena žena zbog koje je rizikovao sve, ustvari odlučna detektivka. Dok očajnički pokušava sastaviti dijelove, ulazi dublje u njenu zamku, rizikujući porodicu, karijeru, pa čak i život.

SCOTT EVERETT WHITE

Film “Fatale” je napeti i provokativni psihološki triler i nepredvidiva igra mačke i miša u kojoj vam jedna greška može promijeniti život. Pored Hilary Swank u filmu se još pojavljuju i glumci Michael Ealy, Mike Colter, Danny Pino, Tyrin Turner i Damaris Lewis.

Dvostruka oskarovka takođe je imala pohvalne riječi za partnera u filmu Ealy-a (47), kojeg naziva “nevjerovatno snažnim glumcem”. “Može uključiti mnogo harizme i seksualne energije na ekranu kad se to zatraži. Mislim da je zaista iskoristio neke moćne stvari u ovom filmu”, kaže ona. “Ne mogu zamisliti nikoga drugog u ovoj ulozi, a meni je to znak da je glumac odradio dobar posao”.

Ealy kaže da je rad sa Swank bio “vrlo sličan radu sa mnogim drugim glumcima u njegovoj karijeri.”

“Ne zato što nije izvanredna dvostruko nagrađivana glumica, već zato što se nikad nije ponašala kao takva”, rekao je o zvijezdi. “Hilary je toliko talentovana i skromna kao umjetnica i ljudsko biće.”

Slični članci

7 stvari koje smo saznali o Malumi iz njegove istorijske naslovnice za Elle

Ultra magazin

Jessica Alba ima novu perspektivu na vježbanje, porodicu i posao

Ultra magazin

Naomi Campbell u 50-tim godinama trenira intenzivnije nego ikad

Ultra magazin