• Home
  • Ultra Moderno
  • Stilistkinja Gigi i Belle Hadid navodi 5 predmeta koje bi svi trebali imati u ormaru
Ultra Moderno

Stilistkinja Gigi i Belle Hadid navodi 5 predmeta koje bi svi trebali imati u ormaru

Ako si se ikada pitala ko je zadužen za besprijekoran stil Gigi i Belle Hadid, dopusti da ti predstavimo Mimi Cuttrell. Cuttrell je njujorška stilistkinja, koja godinama sarađuje sa sestrama, a ujedno je i žena koja je zaslužna za mnogobrojne zapažene kombinacije.
Getty Images

Osim sestara Hadid, Cuttrell je sarađivala i sa Lily-Rose Depp, Priyankom Chopra Jonas, Camillom Coelho i još mnogo drugih, što je prilično dobar portfolio, posebno imajući u vidu da joj je samo 28 godina. S ovakvim popisom klijenata, Cuttrell je trenutno nesumnjivo jedna od najtraženijih stilistkinja na svijetu.

Na pitanje kojih 5 predmeta bi svi trebali imati u ormaru, Cuttrell navodi od pouzdanog para farmerki do savršene bijele košulje.

Savršene farmerke
& Other Stories

“Mislim da bi svaka žena trebala posjedovati dobar par farmerki u kojima se osjeća ugodno. Predlažem da se odluče za ravne nogavice ili opušteniji kroj, jer smatram da izgledaju sjajno i s ravnim cipelama ili sa potpeticama.”

Dobar blejzer
Zara

“Volim dobar blejzer. To je jednostavan način da popravite svoj svakodnevni izgled. Takođe, može postati lagana jakna za proljeće i jesen.”

Obična majica dobrog kroja
Mango

“Po mom mišljenju, savršene bijele i crne majice su apsolutna potreba. Odlične su za slojevito oblačenje i mogu se kombinovati sa upečatljivijim komadima. Takođe, preporučujem parnu peglu. Mnoge kompanije sada nude male, ali moćne kućne uređaje koji su jednostavni za upotrebu. Niko ne voli zgužvanu majicu!”

Dobro skrojene hlače
Zara

“Ne mogu naglasiti razliku koju ćete primijetiti čim nabavite odjeću prilagođenu vašem tijelu. To će brzo promijeniti vaš izgled od casual do šik.”

Bijela košulja
Asos

“I na kraju, svako bi trebao posjedovati klasičnu bijelu košulju, po mogućnosti oversize. Obožavam je upariti s farmerkama ili je pokušati otvoriti na vrhu u kombinaciji sa uskim topom za opušteniji izgled. Možete je i opasati kaišem kao laganu ljetnu haljinu.”

Slični članci

Sve što trebaš znati o maderoterapiji

Ultra magazin

Modni trend 80-tih koji je popularan ovog ljeta

Ultra magazin

Kako savršeno našminkati oči, a da šminka ostane besprijekorna, tokom vrelih ljetnih dana?

Ultra magazin