Ultra Zanimljivo

Stadion u Trebinju zahvaljujući Marku Spaiću dobio novi izgled

Bingo
Bingo

Stadion „Malih igara Aleksandar Masleša“ u Trebinju je zajedničkom akcijom Marka Spaića Spaje i brenda Jelen pivo, dobio novi izgled i bolje uslove za razvoj sporta u ovom gradu. Nastavak kampanje „Uzdravlje – za naše heroje“ uspješno je realizovan ovog septembra, donacijom sportskih golova i opreme za mali fudbal, kojoj su prisustvovali poznati Trebinjac i predstavnici omiljenog pivskog brenda.  

„Akcija koju smo pokrenuli prijatelji i ja za renoviranje stadiona „Malih igara Aleksandar Masleša“ u Trebinju je uspješno završena. Značajno je to što ju je podržao brend Jelen pivo kojem se posebno zahvaljujemo, jer bez njihove pomoći, akcija ne bi bila realizovana“, izjavio je Marko Spaić.

Ovaj stadion je bio domaćin mnogih turnira i manifestacija, te mjesto na kojem su velike sportske korake napravila poznata imena trebinjskog sporta, a zahvaljujući novoj kampanji kompanije Molson Coors i donacijama dobrih ljudi, podstaći će mnoge stanovnike Trebinja na aktivno bavljenje sportom.

„Veoma mi je drago što smo uspjeli da realizujemo ovu akciju i što će mnoge generacije ovdje da se druže i da igraju fudbal, na boljem i renoviranom stadionu koji je sada u punom sjaju“, poručio je Spaja, te pozvao sve nas da budemo heroji u našim lokalnim zajednicama, tako što ćemo inicirati i podržati akcije poput ove.

Pored toga što je obnova sportskog terena značila mnogo za Marka lično, ona je poboljšala uslove za bavljenje sportom u Trebinju, te pokazala da je ulaganje u sport i njegovu budućnost ispravan put za zdrav i perspektivan napredak društva.

Kampanja „Uzdravlje – za naše heroje“ nastavlja da realizuje niz pozitivnih akcija i priča širom Republike Srpske, uz pomoć lokalnih heroja i svih nas, koji prepoznajemo značaj ovakvih inicijativa za razvoj gradova i mjesta u kojima živimo.

Slični članci

5 grešaka koje pravimo dok se pakujemo za putovanje

Ultra magazin

Studija upozorava da polovina svih ptica izumire

Ultra magazin

Otvoren Bingo u Banjoj Luci!

Ultra magazin