Ultra Zanimljivo

Šta nam donosi Venera u Djevici – planeta ljubavi, zabave, ljepote i novca

IuteCredit
IuteCredit

Od 21. jula do 16. avgusta Venera je u odmjerenoj, pedatnoj i disciplinovanoj Djevici. Vibracije koje će ovaj tranzit Venere donijeti, sasvim se razlikuju od dramatičnog, strasnog, samopouzdanog i scenskog Lava, znaka u kojem je Venera boravila u proteklom periodu.

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Venera u Djevici nije baš najsretnija u tom znaku, astrolozi je nazivaju padom. Venera u Djevici nije samo manje raskošna, već nekako izbirljiva, zahtjevna i pomalo kritikujuća, ali s druge strane odgovorna, čvrsto na zemlji i stabilna. Ovo može zvučati loše, ali ne znači da je ovaj tranzit Venere u Djevici, baš tako loš jer ima i svojih prednosti. Ovaj period do 16. avgusta će napraviti zanimljiv balans tokom vruće sezone Lava i pružiće nam malo više mudrosti, smirenosti i odgovornosti, što može dobro doći, jer je Lav obično jako dramatičan i eksplozivan.

Dobra strana Venere u Djevici je ta, što se u ovom znaku orijentisanom na uslugu, disciplinu, odgovornost i brigu od drugima, Venera više fokusira na ugodnost, odmaranje, opuštanje, godišnje odmore, jer će Venera ipak malo da opusti, sve te jake karakteristike Djevice.

Foto: instagram.com/dreamingincollages
IuteCredit
IuteCredit

Ovo je savršeno vrijeme da pokažemo našim partnerima da nam je stalo do njih, pomažući im u rješavanju svakodnevnih zadataka i izazova. Da je ovaj tranzit ljubavni jezik, to bi bio jezik usluga, kada želimo nešto lijepo da učinimo za svoje voljene osobe. To znači da je pravo vrijeme da se pobrinete za one koje volite.

Kupite sladoled svojoj voljenoj osobi, prošetajte s partnerom, kupite neku sitnicu, obradujte voljenu osobu romantičnom večerom. Venera u Djevici zasniva se na praktičnosti i logici, a iako to možda nije najseksi stvar, na koju se možemo fokusirati u našem romantičnom životu, to je ipak svima potrebno.

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Tokom ovog perioda do 16. avgusta, pokušaćemo poboljšati svoje situacije i odnose sa sobom i drugima, kako bismo stvorili produktivnije i ljepše odnose. Međutim, Neptun i sjeverni i južni čvorovi, aktiviraće romantičnu planetu Veneru, čineći nas pomalo zbunjenima na raskrsnici puteva na kojima se nalazimo, kada su u pitanju naši odnosi. Zato, iskoristite posebnu prirodu i talenat Djevice, da u to vrijeme držite glavu čvrsto na ramenima, a ako ipak završite na raskrsnici, pregledajte sve detaljno, razmotrite dubinskom analizom, razmislite veoma pomno o svemu, baš poput analitične Djevice. Ako ste mislili da možda raskinete neki odnos ili brzopleto uđete u neki novi odnos, razmislite malo bolje i dublje o svemu…

Međutim, kad izađemo iz zabluda, zbunjenosti, naša partnerstva mogu postati jača. Ako ste u vezi, ovaj tranzit može produbiti uzajamno poštovanje, izjednačiti razumijevanje i podići komunikaciju na veći nivo. Ovo je vrijeme u kojem ćete se osjećati lojalnije, posvećenije i stabilnije u svojim vezama.

Foto: instagram.com/dreamingincollages

A ako ste slobodni, ovo je fantastično vrijeme da upoznate neku novu osobu, da izađete s nekim na kafu, da date nekom novom priliku, da vas upozna. Kada je Venera u Djevici, mali koraci daju odlične rezultate. Međutim, pripazite da ne budete super izbirljivi – energija Djevice je perfekcionistička, pa pripazite gdje imate previsoke standarde. Ne dopustite da vas hiper budnost, kritika, pretjerano razmišljanje i analiziranje, spriječe da budete otvoreni za neke moguće veze, da ne propustite neke super prilike.

Venera u Djevici je vrijeme da postanete stvarni, otvoreni, istiniti i iskreni sa sobom i drugima. Zapitajte se koje su vaše stvarne želje i strasti i koje korake možete preduzeti, da biste zapravo postigli svoje ciljeve? Ispunjava li vaš partner vaše stvarne potrebe ili vi njegove? Kako možemo učiniti da stvari funkcionišu bolje, to se zapitajte i radite na tome. Posvetite više vremena sebi, ali i voljenim osobama.

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Fokusiranje na naše odnose može biti ispunjenje i sreća, ali jedna od najvažnijih stvari koje sada možete učiniti je njegovanje odnosa sa sobom, briga o sebi. Koristite ovaj tranzit da vratite malo harmonije, balansa i posvećenosti detaljima u vaše svakodnevne rutine, kako biste poboljšali svoj lični magnetizam. Ako ljubav ulijete u sebe, biće lakše ljubav preliti i na druge ljude.

Slični članci

Šta najčešće kupujemo na osnovu našeg horoskopskog znaka?

Ultra magazin

Pun mjesec u Ribama 20. septembra poručuje – Zaboravi logiku, mašta i intuicija su glavne

Ultra magazin

Ovo su najvjerniji horoskopski znakovi u ljubavi

Ultra magazin