Ultra Zanimljivo

Šta nam donosi Venera u Blizancima?

IuteCredit
IuteCredit

8. maja, Venera, planeta ljubavi i želje, ušla je u brbljive Blizance, pojačavajući ionako zabavnu i koketnu energiju ravno do 2. juna.

Instagram/@nois7

Blizanci su jedni od slobodnjaka zodijaka. Ova pozicija za romantičnu Veneru fokusira se više na intelekt i komunikaciju nego na bilo što drugo. Tokom ovog tranzita će nam društveni život biti glavni prioritet.

Kad je Venera u Blizancima, rutinske situacije mogu biti prilično dosadne, kao i dogmatični, predvidljivi ljudi i rutine. Sljedećih nekoliko sedmica nemojte se boriti sa porivom da isprobavate nove stvari i upoznate nove ljude. Napravite zabavne, avanturističke planove s prijateljima ili pozovite nekoga na spontani dejt.

IuteCredit
IuteCredit

Ako ste već u vezi, tranzit je obično prilično dobar za parove.  Za samce je Venera u Blizancima vrlo koketan tranzit, mada nije najbolje vrijeme da veza pređe iz “razgovora” u “zvaničan status”.

Tokom ovog tranzita, Venera će posmatrati Neptun, Čvorove sudbine i Saturn. To znači da će nam doći sudbinske i veze iz prošlih života, samo da budemo zbunjeni u kojem pravcu bismo trebali krenuti. Ovo obično dovodi do slučajnih sastanaka, potpuno novih početaka i iznenadnih završetaka, posebno u vašem ljubavnom životu.

Ako niste sigurni u određenu potencijalnu ljubav, potpuno je u redu da odvojite vrijeme za odluku. Nemojte žuriti i donositi odluke koje bi mogle imati značajan uticaj na vaš život.

Ovo je prilično brz i uzbudljiv, obećavajući mjesec ispunjen avanturama. Dakle, prihvatite koketnu, slobodnu energiju i pripremite se za zabavu.

Slični članci

Šta kada kontejneri padnu sa broda?

Ultra magazin

Kako mačke pokazuju da smo im dragi?

Ultra magazin

Naučnici su stvorili mentol bombon koji istovremeno izbjeljuje zube i obnavlja zubnu caklinu

Ultra magazin