Ultra Zanimljivo

Šta nam donosi pomračenje punog mjeseca u Blizancima 29. novembra?

IuteCredit
IuteCredit

Nove vijesti i otkrića dolaze sa pomračenjem punog mjeseca, 29. novembra. Ako ste spremni za brze i ozbiljne promjene, pomračnje punog mjeseca, 29. novembra, donosi neke promjene i informacije, koje mijenjaju život. Pomračenja su poznata po tome što mijenjaju planove, donose nove informacije, istine, novosti, itd.

Foto: Jason Weingart

Pomračenje punog mjeseca u novembru odvija se u promjenjivom, vazdušnom znaku Blizanci, koje nam usmjerava pažnju na razmjenu informacija i načine na koje komuniciramo. U danima oko pomračenja na vidjelo izlaze sve vrste informacija, otkrivanje istina i zabluda.

Pomračenja često otvaraju nova vrata i prilike, zato budite otvoreni za sve moguće ishode vaše trenutne situacije. Svi ćemo različito osjetiti efekte ovog pomračenja, koja osvjetljavaju područja našeg života, koja treba očistiti, ukloniti ili riješiti. Zbog toga se možemo osjećati uplašeno, ranjivo i nesigurno. Međutim, ovo pomračenje obećava da će ipak doći svjetlija sezona.

IuteCredit
IuteCredit

Kaže se da pomračenja donose sudbinske događaje, dakle ako se nešto desi, smatrajte da tako treba da se desi. Naravno, ako su u pitanju neki završeci, prekidi, svađe, raskidi, to uvijek može biti bolno i tužno. Dakle, dajte si prostora za tugovanje, dajte sebi dopuštenje da osjetite sve ono što vas muči, čini tužnim, bijesnim ili razočaranim i povrijeđenim.

Mjesec je ženska energija i poziva nas da težimo vlastitoj unutrašnjoj vatri i njegujemo vlastitu unutrašnju iskru. Podsjeća nas da kada težimo svom unutrašnjem plamenu, sposobni smo se povezati sa svojom kreativnošću, svojom snagom i strašću.

Foto: Ultra magazin

Vrijeme je da neke potisnute emocije izađu napolje, vrijeme je za oslobađanje i izlječenje, da se bavimo sobom, njegom svog uma i tijela.

Dok ovo pomračenje punog mjeseca pada u Blizance, koji nas podjsećaju da nismo samo fizičko tijelo, već i duša. Možda čak počnemo i svjesnije spoznavati, kako naše unutrašnje emotivno i mentalno stanje utiče na naše vanjsko stanje i način na koji odlučujemo da vidimo stvari.

Blizanci su vazdušni znak, koji vlada našim umom. Naš um ima moć da naslika sliku, koju odaberemo da vidimo. Naš um ima moć da kreira priče i događaje.

mjesec
Ultra magazin

Priče koje sami sebi pričamo stvaraju puno stresa i muke u našem životu, zato pazite kakve priče pričate sebi i kakvim mislima se hranite.

Pod snagom ovog mjesečevog pomračenja u Blizancima, pogledajte možete li smiriti um odbacivanjem priča i misli, koje vam više ne služe. Pogledajte možete li izaći iz svakodnevnog prekomjernog razmišljanja i više živjeti u trenutku.

Za razliku od prošlomjesečnog punog mjeseca u Biku, koji je bio spor, senzualan i bogat, ovo je superbrzi mjesec, koji vrvi informacijama, sastancima i razgovorima. Vrijeme je da se otvorite idejama i istražite svoje mogućnosti! Blizanci su poput leptira, veseli, pričalice, koketiraju i žive u sadašnjem trenutku. Dajte si slobodu da istražite alternative! Ne bojte se.

Ovo pomračenje punog mjeseca, moglo bi i nas učiniti prilično nervoznim, preopteretivši nervni sistem. Pazite da ostanete uzemljeni! Pripremite se za to da vam emocije nalete, kao lavina riječi.

Instagram/@deepspacexx

Na šta treba pripaziti:

Nervna napetost, preopterećenost informacijama, racionalizacija emocija, previše priče i informacija, rasipanje energije, multitasking, sagorijevanje u radu, preosjetljivost.

Preporuke:

Utvrdite činjenice prije nego što nekog osudite za nešto, popričajte iskreno, čitajte, slučajte, učite nove vještine, kreirajte listu poklona najmilijima, listu želja i ciljeva, uredite svoj životni prostor, riješite se nepotrebnih stvari, nazovite prijatelja, odmorite se.

Slični članci

Veliki horoskop za avgust!

Ultra magazin

Šta nam donosi Venera u Djevici – planeta ljubavi, zabave, ljepote i novca

Ultra magazin

Ukoliko imaš znak ili podznak u ovim horoskopskim znakovima avgust će za tebe biti ekstra mjesec

Ultra magazin