Ultra Zanimljivo

Šta nam donosi Mladi mjesec u Lavu 19. avgusta?

Sunce je u svojoj najvećoj snazi ​​u znaku Lava, a ovaj mladi mjesec 19. 08. u Lavu, donosi podsjetnik da bez obzira na sve što se u životu desilo, bez obzira koliko tamne stvari izgledale, pouzdano Sunce će uvijek ponovo izlaziti. Mladi mjesec u Lavu se dešava u noći između 18. i 19. avgusta i donosi snažnu sunčevu energiju. To znači da ćemo se moći prilagoditi vlastitom unutrašnjem Suncu i osvijetliti dijelove sebe, koji su dugo bili skriveni u sjeni. Iako je 2020. godina ponudila mnoge nedostatke, izazove, probleme i prepreke, ova godina je ponudila je i priliku za mnogo rasta, razvoja i promjena. Kako ćete najbolje iskoristiti vrijeme, koje vam je dato? Kako možete poboljšati mogućnosti, odnosno sve ono što je preostalo od ove godine? Za neke će to možda biti dovršavanje ličnih i profesionalnih projekata, a za druge je to možda učenje, rad na sebi, odmor i opuštanje, wellness.

Foto: @mravib

Ne postoji pogrešan način na koji možete iskoristiti svoje vrijeme, samo ne odustajte od sebe i svojih snova. Pokušajte iskoristiti najbolje od situacija u kojima se nalazite i potražite najbolje mogućnosti i prilike. Mlad mjesec u Lavu će pružiti optimističnu priliku i poslati pozitivne zrake dobre energije, kako bi nas podsjetio da maksimalno iskoristimo vrijeme i što nam preostaje od godine. Mi imamo motivišuću energiju, koja nam se nudi. U vrijeme ovog mladog mjeseca, planeta Mars je takođe vrlo aktivna. Mars će definitivno biti planeta, koja nam daje mogućnost da završavamo ovu ultra transformativnu godinu.

Mars je vrlo aktivan u vrijeme ovog mladog mjeseca i može nam ponuditi pojačanu motivaciju, snagu i volju. Bitno je osluškivati ​​vlastito tijelo i um i povezati se sa vlastitom mudrošću, ali Mars će pokrenuti naše nivoe energije ili nas očistiti, tako da možemo doći u balans. Ono što se manifestuje u vašem životu je ono što vam treba, zato vjerujte ritmu, energiji i ciklusima svog tijela i uma. Budite strpljivi prema sebi i smislite načine, na koje možete uravnotežiti i umiriti svoje nivoe energije. Mlad mjesec u Lavu, dodatno traži opuštanje, odmor i čišćenje tijela i uma. Bilo bi idealno da pijete biljne čajeve, da uživate u toploj kupki ili da držite svoje kristale u ruci. Vježbe disanja, meditacija, yoga ili pilates, takođe mogu biti veoma dobra opcija za vrijeme ovog mladog mjeseca u Lavu.

Foto: @universe_and_science

Na globalnom nivou, ovaj mladi mjesec u Lavu, ima moć uzdizanja stvari iz mraka i to će se početi primjećivati na globalnom nivou. To znači da će neke istine i skrivene informacije, ma kako bolne bile, ipak isplivati na površinu. Moraćemo se osloboditi nekih tajni, očistiti svoj um i tijelo, riješiti se sjenki iz prošlosti ili ćemo saznati neke bolne istine o sebi i drugima. Dakle čišćenje na nekom dubljem nivou, kako bi svjetlost lakše došla i oslobodila nas mraka i tajni.

Može se osjetiti i povećana napetost na globalnom i ličnom nivou ili prema onima koje volimo. Važno je da budemo fokusirani i da uvijek krećemo iz ljubavi i saosjećanja. Niko ne zna kako je hodati u tuđim cipelama, zato ne osuđujte, ne kritikujte, ne budite opterećeni predrasudama i stereotipima. Ostanite otvorenog uma i srca i uradite najbolje što možete, sa pozitivnog nivoa svijesti.

Generalno, mlad mjesec u Lavu ispuniće nas svjetlošću, tako da možemo podnijeti te vrste napetosti, koje se ovih dana vrte oko nas. Ostanite povezani sa sobom, udahnite novu snagu i unutrašnju vatru, koja vam se nudi. Držite plamen strasti i ljubavi u sebi.

Foto: @aronvisuals

OVAN

Osvijetljena je vaša peta kuća, dragi Ovnovi, čekaju vas neki drugačiji dani, kada je pitanju ljubav i vaše srce. Fokusirajte se na iskrene, vatrene i blistave strasti i tu pokažite svoju blistavu energiju. Izuzetno je dobar period za ostvarivanje i realizaciju ličnih i poslovnih projekata. Mars, vaša planeta vam daje svu potebnu energiju, snagu, volju, motivaciju i entuzijazam. Toplo, velikodušno Sunce u Lavu, kao i osjetljiv i dramatičan mjesec u Lavu, ali i brbljiv Merkur omogućavaju vam da se prepustite zabavi, druženju, razigranosti sa velikom pažnjom na vašoj sposobnosti, da nešto stvorite ili zamislite, tako da ćete slobodno paliti tu vatru želja i snova u svom srcu (upoznavanje, druženje, romantika, seks, započinjanje knjige, bloga, projekta ili umjetničkog djela), pokažite svoje talente. Uživajte u ličnim strastima, hobijima, druženjima, sportu i zabavi, sa onim što volite. Dajte sebi vremena da razmislite o svemu, što vas čini sretnim i budite motivisani, sa kapacitetom za uživanje u malim životnim zadovoljstvima i svim onim što vas čini nevjerovatno sretnim, nasmijanim, zadovoljnim i nasmijanim!

BIK

Veliki je naglasak na četvrtu kuću vašeg horoskopa, dragi Bikovi, spremajući vas za novi početak oko vaših porodičnih korijena, kuće, porodice, braće, sestara, rođaka, domaćinstva ili čak emotivnim stvarima povezanim sa prošlošću ili vas kao roditelja ili odnosa sa majkom. Pripremite se za novi period promjena na ovim poljima. Predivno je vrijeme, da se fokusirate na porodicu ili svoje porodične temelje, porodicu, kuću sa naglaskom na porodične tajne, prepreke, izazove, osjetljive teme. Toplo, velikodušno Sunce u Lavu, osjetljiv i dramatičan Mjesec u Lavu i odličan komunikator Merkur, nude vam mogućnost da njegujete sebe, da vježbate um i tijelo, da težite ka udobnosti, da se malo povučete i odmorite, da se resetujete, da biste se napunili novom energijom, koja njeguje vašu dušu i tijelo. Vrijeme je da sebi obezbijedite neki kraljevski tretman odmora i opuštanja. Istražite ono što je ostalo neistraženo, tajanstveno, sve ono što je bilo pod tepihom, sada je vrijeme da preispitate i da se inspirišete, novim i boljim namjerama za budućnost.

BLIZANCI

Poentirana je vaša treća kuća bliskih odnosa sa rođacima, okruženjem, komšijama, pripremajući vas za toplo druženje i zabavu, počevši od pristupa novim kontaktima i svježim licima. Učite, vježbajte, čitajte, inspirišite se, bolje komunicirajte sa dragim ljudima u okruženju, razmislite o pričama koje želite da pričate svojim rođacima, prijateljima, komšijama. Pridružite se nekoj grupi na društvenim mrežama, nekom klubu u okruženju ili nekoj ekipi ljudi, koja vas privlači za druženje. Vrijeme je da popijete kafu sa ljudima, koji vas inspirišu i koje možda dugo niste vidjeli. Uživaćete u malim slatkim razgovorima sa ljudima u vašem okruženju. Bićete oduševljeni razmjenom informacija i ideja, uživaćete u istraživanju novih hobija i vještina. Možda vas baš inspirišu ljudi s kojima komunicirate i sa kojima se družite, da probate neki novi online kurs, naučite neku novu vještinu, nešto novo naučite ili pročitate neku novu knjigu.

Foto: @cyanlism

RAK

Naglašena je vaša druga kuća, zato se fokusirajte da uložite novi talas energije na opipljiv način. Posvetite se sebi, svojim finansijama, planovima i rješenjima. Fokusirani ste na karijeru, reputaciju i zaradu. Zanima vas tema imovine, ličnog bogatstva, načina na koji zarađujete za život, sve ono što je materijalno, na to ste trenutno najviše ponosni i ta polja, želite posebno da osvijetlite i da na tim poljima pokažete ambicioznost i produktivnost. Trudite se da imate pozitivan stav prema novcu, zaradi, poslu. Budite još uporniji i marljiviji, fokusirajte se na posao i zaradu, ulaganje, imovinu. Inspirisani ste i entuzijastični za rad.

LAV

Veliki je naglasak na vašoj prvoj kući, pridružite se novom odličnom početku samo za vas. Fokusirajte se na vlastite lične i progfesionalne projekte, fokusirajte se na svoj um i tijelo, vitalnost, zdrave navike, ciljeve, želje i snove za naredni period. Sjajno je vrijeme za razmišljanje, analizu, motivaciju, zadatke, ukoliko je moguće i odmor i putovanje, koje će proširiti vaše vidike. Možda ćete biti u prilici da stupite u kontakt sa ljudima, koji će vas inspirisati za nove ideje i potencijale, kako biste još više zablistali na sceni, baš onako kako vi volite. Napravite plan za sebe, svoje mogućnosti, prilike i potrebe i uživajte u ostvarenju i realizaciji u narednom periodu.

DJEVICA

Drage Djevice, naglasak je na potcijenjenoj, podsvjesnoj dvanaestoj kući, koja vas priprema za novi početak na način da izdahnete probleme, predate se i oslobodite se pritisaka. Fokusirajte se na novi početak svog privatnog života i sve ono s čime se teško nosite. Vrijeme je sa se suočite sa strahovima, tajnama i nepoznatim. Vrijeme je da pronađete mir i pozabavite se stvarima dugo zakopanim ili izbjegnutim ili se prepustite nesebičnom cilju – pomaganju voljenoj osobi u njenim nevoljama; da se povučete, odmorite ili radite u samoći. Vježbajte, relaksirajte se, odmarajte, dišite, meditirajte, kako biste se oslobodili tajni, strahova, podsvjesnog i svega onog što vas sputava. Vrijeme je za istinu, priznanje i oproštaj sebi i drugima. Vrijeme je za rad na sebi, kako biste privukli u život najbolje. Sa bliskim osobama možete da porazgovarate o onome što vas muči, neko ko vam je vjeran i u koga imate povjerenja. Vjerujte u čuda drage Djevice. Oslobodite se grčeva, trauma i pritisaka, vrijeme je za transformaciju vaše ličnosti, kako biste uživali u benefitima zadovoljstva, ljubavi, sreće i uspjeha.

Foto: @mravib

VAGA

Naglašena vam je jedanaesta kuća. Fokusirajte se na prijateljstva, zajedničke nade, snove i povezanost, koja donosi toplinu i drugarstvo. To može biti sa voljenom osobom, u porodici, na poslu, sa vršnjacima, prijateljima ili nekoj interesnoj grupi. Izuzetno je vrijeme da posvetite svu svoju pažnju onome, što sada možete posijati kao sjeme uspjeha. Imate mogućnost da zajedno sa nekim nešto ostvarite, da se predstavite u najboljem svjetlu, umrežite se, povežite se, razgovarajte o svojim idejama sa drugim ljudima oko sebe. Možda biste promijenili posao, pokrenuli neke nove projekte, učili neke nove vještine ili razvijali neke nove hobije. Prijatelji, partner, klijenti, poznanici, mogu vam pomoći da se dodatno motivišete i krenete u nove pobjede.

ŠKORPIJA

Veliki je naglasak na vašoj desetoj kući, karijere, javnog imidža, odnosno reputacije. Vrijeme je da se popnete na scenu ili na ljestvicu uspjeha u karijeri. Sjajno je vrijeme da posvetite pažnju potrazi za prepoznavanjem, kako napredujete, kako se nosite sa pohvalama i komplimentima. Postavite sebi ciljeve i pratite šta će se dešavati u narednom periodu. Imate mogućnost da se pokažete i da zasijate u punom sjaju i da dobijete potvrdu svog uspjeha. Budite pozitivni, svjesni sebe, budite marljivi, uporni. Prijaće vam i odmor, jer ste naporno radili na ostavrenju svojih snova i ciljeva.

STRIJELAC

Poentirana je vaša avanturistička deveta kuća, vidjećete nove načine na koje doživljavate svijet oko sebe. U potrazi ste za novim znanjima, vještinama, idejama, razmišljanjima, zato se fokusirajte na pravi pravac, šta zapravo želite, krenite i uživajte. To je izvanredno vrijeme za pokretanje ličnih i profesionalnih planova i projekata, a Mars vam daje dodatni entuzijazam za putovanja, istraživanja i akciju. Ovaj period naglašava vašu filozofsku prirodu i nove perspektive života. Izađite, uživajte, istražujte, putujte, učite, potražite novu inspiraciju. Osjetite novu priliku za povezivanje s ljudima, razmijenite ideje, dobar je period za rad na sebi, rast i razvoj vaše ličnosti. Proširite vidike, inspirišite se, uživajte u kreativnim procesima.

Foto: @suryakrisnaa_

JARAC

Naglasak je na vašoj predanoj osmoj kući, koja zavisi i od drugih ljudi. Pitanja investicija, novca, odanosti, vjernosti i zajedničkih interesa. Udružite se s nekim, kako biste obogatili svoju poslovnu ili ljubavnu vezu. Tema je zajedništvo, dakle sve što možete zajedno sa nekim, rad sa drugima, dijeljenje radnog ili životnog prostora sa drugima, dijeljenje resursa, imovine, itd. Ovaj period omogućuje vam da se razvijate, fokusirate i istrajete u osjećaju bliskosti sa onima u koje imate povjerenja, pokazujući svoju ranjivu stranu, oslanjajući se na ljubav i saradnju. Zajedništvo kod vas donosi dobitke. Dakle, fokusirajte se na odnose sa drugima, prijateljske, poslovne i partnerske. Iskoristite priliku da ispitate, kuda vas usmjeravaju vaša energija, resursi i prepreke, izazovi, znajući da ono što je do sada stvoreno, može dovesti do još većeg potencijala i mogućnosti, budite strpljivi.

VODOLIJA

Naglašena vam je sedma kuća, partnerstva. Okrenite se osobi s kojoj ste, njegujte partnerske odnose. Izuzetno je vrijeme da svu svoju pažnju, posvetite intimnim i ličnim vezama. Ovaj period vam daje slobodu, da se družite sa partnerom i razgovarate, da uživate u zajedničkom vremenu. Sada je akcenat na saradnji sa partnerom, terapeutom, prijateljima, poslovnim saradnikom ili roditeljima. Obožavate prilike za povezivanje i komunikaciju sa prijateljima, komšijama, porodicom. Uživajte u slobodnom vremenu provedenom sa bliskim osobama.

RIBE

Veliki je naglasak na vašoj šestoj kući, zdravlja i posla, pa je vrijeme da promijenite neke rutine i navike u ovom polju. Razmislite o novim zdravijim i boljim navikama i ritualima, unaprijedite svoju svakodnevicu, dnevni raspored, uskladite se sa sobom i postavite sebi ciljeve, kako da unaprijedite svoj život, da donosite bolje izbore u pogledu sebe, posla i zdravlja. Usvojite neke nove zdrave navike u pogledu odmora, opuštanja, vježbanja, zdrave ishrane. Učinite nešto korisno za sebe i svoje zdravlje. Razmislite šta je to, što vam može pomoći da budete više fizički aktivni, sretniji, zdraviji, zadovoljniji. Obavite sve obaveze i zadatke na poslovnom planu, kako biste mogli pokazati da ste talentovana i uspješna osoba, te kako biste mogli biti i adekvatno nagrađeni finansijski. Oslonite se na pozitivan stav i produktivnost.

Slični članci

“Pakao” na zemlji – najtoplija mjesta na svijetu

Ultra magazin

Odmaralište na Maldivima traži ‘bosonogog prodavača knjiga’ na šest mjeseci

Ultra magazin

7 savjeta za zdravlje i vitalnost tvog psa

Ultra magazin