Ultra Popularno

Spektakularni koncert „Gipsy Kings“ večeras u Banjaluci

Do nastupa svjetski proslavljene grupe „Gipsy Kings by Andre Reyes“ u Banjaluci ostalo je svega nekoliko časova! Koncert je zakazan za 20 časova, u Sportskoj dvorani „Borik“, a s obzirom da je u prodaji još samo mali broj karata, svi zaljubljenici u flamenko rumbu bi trebalo što prije da obezbijede svoje.

Gipsy Kings Banjaluka

Karte je, po cijeni 40-80 maraka, moguće nabaviti na tri lokacije u Banjaluci – na biletarnici „Borika“, u prostorijama turističke agencije „Star Travel“, u Jevrejskoj 6, kao i na platou ispred Robne kuće „Boska“, odnosno na Trgu Krajine.

„Sve je spremno za večerašnji nastup grupe ‘Gipsy Kings’ u Banjaluci, a nakon koncerata koje su prethodnih dana, u sklopu svoje velike svjetske turneje ‘Gipsy Kings by Andre Reyes’, održali u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, gdje je vladala savršena atmosfera, vjerujemo da će jednako uspješno i nezaboravno biti i u Gradu na Vrbasu“, poručili su organizatori.

Uz nezaboravne hitove, poput „Volare“, „Bamboleo“ ili „Trista Pena“, ovog petka, 21. februara, zasigurno će plesati svi koji budu u publici, s obzirom da je riječ o nastupu grupe koja je na svjetskoj sceni prisutna decenijama, a koja nam svojim repertoarom približava tradicionalni flamenko španskih Gitanosa, uz dašak pop muzike i latino ritmova.

„Gipsy Kings by Andre Reyes“ je jedna od dvije frakcije na koje se izvorna grupa podijelila 2014. godine i ovo je, zapravo, prvo gostovanje originalne postave kraljeva romske rapsodije u Banjaluci. Stoga je ovo muzički spektakl koji se ne propušta!

Slični članci

Generalni direktor Twittera donirao milijardu dolara za borbu protiv korona virusa

Ultra magazin

Popularni film Call me by your name dobija svoj nastavak

Ultra magazin

Matthew McConaughey domaćin bingo večeri za starije osobe u izolaciji

Ultra magazin