Ultra Popularno

Slavni parovi sa neočekivanom razlikom u godinama

Iako su naučnici otkrili da “što je veća razlika u godinama, raskid je sigurniji” to definitivno nije uticalo na našu fasciniranost sa razlikom u godinama, posebno kada se radi o slavnim parovima. Hollywood je odavno dokazao da su godine samo broj, a mnogi slavni parovi imaju neočekivanu razliku u godinama. U nastavku ti donosimo listu parova koji su dokazali da im razlika u godinama ne može ništa. 

Getty Images

Beyonce (38) i JayZ (50)

Beyonce i Jay Z počeli su da izlaze 2001. godine, a vjenčali su se 7 godina kasnije u aprilu 2008. godine. Poznati par ima troje djece Blue Ivy (2012), i blizance Rumi i Sir kojima su poželjeli dobrodošlicu 2017. godine.

Getty Images

Blake Lively (32) i Ryan Reynolds (43)

Ovaj preslatki par upoznao se na snimanju filma Green Lantern 2010. godine, iako nisu postali par do sljedeće godine. Vjenčali su se 2012. godine i imaju tri kćerkice James, Ines i treću koja je rođena 2019. godine, a čije ime još uvijek nisu otkrili.

Getty images

Jason Momoa (40) i Lisa Bonet (52) 

Glumica Lisa Bonet koju smo obožavali odrastajući uz omiljenu seriju The Cosby Show , i zvijezda serije Game of Thrones Jason Momoa, upoznali su se 2005. godine u jazz klubu i od tada se nisu razdvajali. Vjenčali su se 2017. godine, a imaju dvoje djece kćerku Lolu i sina koji se zove Nakoa-Wolf.

Getty Images

Heidi Klum (46) i Tom Kaulitz (30)

Poznata manekenka i gitarista grupe Tokio Hotel upoznali su se 2018. godine, a sljedeće godine u avgustu su se vjenčali. Heidi je izjavila da su njene godine postale predmet razovora otkako je počela da izlazi sa mnogo mlađim muškarcima. “Moj dečko je mnogo mlađi od mene, a mnogim ljudima nije jasno i pitaju me često o tome”, rekla je 2018. godine. “To je zapravo jedino vrijeme kada mi predbacuju moje godine i moram da dajem odgovore na to pitanje. Inače zaista ne razmišljam o tome.”

Getty images

Vincent Cassel (53) i Tina Kunakey (23)

Francuska filmska zvijezda vjenčao se sa manekenkom 2018. godine i poželio dobrodošlicu kćerkici Amazonie u aprilu 2019. godine. Cassel takođe ima dvije kćerke iz braka sa bivšom suprugom, glumicom Monicom Belucci, sa kojom je bio u braku 14 godina.

Getty Images

Shakira (43) i Gerard Piqué (33)

Super zvijezda Shakira i njen patner svjetski poznati fudbaler počeli su vezu 2010. godine nakon što su se upoznali na snimanju muzičkog spota “Waka Waka”. Imaju dva sina Milana i Sashu, a zanimljivo je da su Shakira i Gerard rođeni istog datuma, 02. februara.

Getty Images

Priyanka Chopra (37) i Nick Jonas (27)

Jedna od najpoznatijih veza sa razlikom u godinama, u zadnje vrijeme, izazvala je priličnu buru kada su se zajedno pjavili 2017. godine na Met Gala događaju. Ova veza je ozvaničena 2018. godine, a glumica je često spominjala u intervjuima kako se često susretala sa veoma žestokim i nepravednim online komentarima zbog činjenice da je starija od svog partnera 10 godina.

Getty Images

Behati Prinsloo (31) i Adam Levine (41)

Pjevač grupe Maroon 5 i manekenka vjenčali su se 2014. godine. Par ima dvije kćerke Dusty Rose i Gio Grace.

Getty Images

Alec Baldwin (62) i Hilaria Baldwin (36)

Glumac se vjenčao sa instruktorkom joge 2012. godine i zajedno imaju četvoro djece, a uskoro očekuju i peto.

Getty Images

Catherine Zeta-Jones (50) i  Michael Douglas (75)

Glumački par upoznao se na filmskom festivalu Deauville 1998. godine. Vjenčali su se 2000. godine i imaju dvoje djece.

Getty Images

Matthew McConaughey (50) i Camila Alves (37)

Glumac i manekenka upoznali su se 2006. godine. Imaju troje djece, vjenčali su se 2012. godine.  McConaughey je u jednom intervjuu priznao da se zaljubio istog trenutka kada ju je ugledao i da je znao da je ona ta.

Slični članci

Serija Emily in Paris je toliko potreban bijeg od stvarnosti

Ultra magazin

Shawn Mendes najavljuje novi album i singl Wonder

Ultra magazin

Tajna – Nova miniserija po istinitom događaju

Ultra magazin