Ultra Popularno

Slavni parovi otkrivaju kako su se upoznali

Sigurno si se bar jednom zapitala/zapitao, kako i gdje se upoznaju slavni parovi? Donosimo ti listu nekih od njih, koji otkrivaju kako su se upoznali.

Reese Witherspoon i Jim Toth 
Foto: justjared.com

Glumica je nedavno otkrila za časopis Elle, da je supruga upoznala kod prijatelja u posjeti. “Desilo se iznenada. Jedan pijani momak mi se nabacivao i ponašao se kao pravi idiot i pri tom je urlao na mene. Kada je situacija postala veoma neugodna, Jim je prišao i rekao “Molim te oprosti mom prijatelju. Upravo je raskinuo sa djevojkom i ne zna šta radi”, Jim se pokazao kao pravi prijatelj, spasivši svog prijatelja iz loše situacije, ali takav je Jim, veoma dobra osoba”, rekla je Reese.

Kim Kardashian i Kanye West
Foto: justjared.com

Kim i Kanye su se upoznali 2003. godine. On je snimao pjesmu sa Brandy, a Kim je bila njena prijateljica. “Jasno se sjećam druženja i snimanja spota. On je pitao prijatelje, ko je ta Kim, nije imao pojma ko sam ja” rekla je Kim Kardashian za People. “Par dana prije mog vjenčanja sa Krisom Humphriesom, nas dvoje smo razgovarali i ja sam otišla svojim putem. Mislim da sam morala proći kroz sve to, kako bih shvatila šta želim. Nakon razvoda sam se loše osjećala i Kanye me nazvao i rekao da dođem u Pariz na njegovu reviju. Sada se šali kako je organizovao modnu reviju u Parizu, samo da bi mogao da izađe sa mnom. Na kraju sam otišla i tada smo počeli vezu. Kunem se da sam se zaljubila, kada sam ga vidjela na aerodromu kako me čeka i pomislila sam, zašto nisam ovo ranije uradila, ovo je pravi život, ljubav, zabava i podrška.”

Katy Perry i Orlando Bloom
Foto: justjared.com

Pjevačica je jednom izjavila, da su se upoznali u In-N-Out burger restoranu brze hrane za vrijeme dodjele Zlatnih Globusa. “Orlando je zauzeo sto koji sam ja rezervisala, bila sam ljuta i spremna na svađu, ali kada sam vidjela kako je zgodan, odlučila sam da može zadržati sto. Onda sam ga kasnije srela na zabavi i pitala sam ga, da li je uživao u hamburgeru, a on je rekao da mu se sviđam, i ostatak priče znate”, rekla je Katy pokazujući zaručnički prsten.

John Legend i Chrissy Teigen
Foto: justjared.com

Par se upoznao na snimanju spota za Legendovu pjesmu “Stereo”. U intervjuu za Cosmopolitan, Chrissy Teigen je rekla, “Neću vam lagati. Smuvali smo se. On je otišao na turneju i bio je sam neko vrijeme. Ja sam se pravila cool prilično dugo. Ni jednom ga nisam pitala “gdje smo u vezi”. Brak mi nikad nije bio cilj, jer nisam tradicionalna, jednostavno sam bila sretna što smo zajedno i to je to”.

George i Amal Clooney
Foto. justjared.com

Upoznali su se na večeri, kojoj su takođe prisustvovali i glumčevi roditelji. Nick Clooney, otac Georga Clonneya je ispričao šta se dešavalo to veče. “Prijatelji kod kojih smo bili na večeri su nas predstavili. Bilo je očigledno da je veoma šarmantna, prekrasna i tako jasno ispunjena, i dok smo večerali bilo je jasno da se radi o veoma ljubaznoj osobi. Na kraju večere rekao sam Nini (glumčevoj majci), pripazi, ovo bi mogla biti nevolja za našeg mladića. Ostalo je istorija.”

John Krasinski i Emily Blunt
Foto; justjared.com

Iako nije otkrio gdje su se tačno upoznali, John Krasinski je ispričao u emisiji The Ellen Show, šta se desilo kada su se upoznali prvi put. “Bila je to jedna od onih stvari gdje zapravo nisam tražio vezu, i mislio sam ok, provodiću se u LA, onda sam je upoznao i bio sam jako nervozan, sjećam se da sam pomislio da ću se zaljubiti u nju, i dok smo se rukovali samo sam uspio reći “sviđaš mi se”.

Sophie Turner i Joe Jonas
Foto: justjared.com

“Imali smo dosta zaedničkih prijatelja, koji su pokušavali da nas upozaju duže vrijeme. Pratili smo jedno drugo na instagramu i jedan dan potpuno neočekvano mi je poslao poruku,” rekla je Sophi magazinu Harpers Bazaar UK.

Nick Jonas i Priyanka Chopra
Foto:justjared.com

Nick je poslao poruku na Twitter “Čuo sam od par zajedničkih prijatelja da bismo se trebali upoznati”. “Odgovorila mi je sljedeći dan sa porukom “Moj tim čita ove poruke. Zašto mi ne pošalješ poruku na telefon”.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
Foto: justjared.com

Jennifer i Alex su se upoznali još dok je on igrao bejzbol, ali su vezu počeli 2017. godine. Sreli su se dok je on tražio svoj auto na parkingu. “Okrenuo sam se i vidio sam žensku osobu, ali je nisam prepoznao,” rekao je u intervjuu, “To je bila Jennifer….i trebalo mi je par sekundi da shvatim da je ona. A ona mi je rekla, to sam ja Jennifer, i rekao sam joj da izgleda divno, a bio sam baš posramljen i onda sam se uznervozio, mislim svi znamo ko je Jennifer, ona je svuda.”

 

Izvor: justjared.com

Slični članci

Aleksandra Radović: Hitovi se ne planiraju

Ultra magazin

Rihanna lansirala liniju za njegu kože Fenty Skin

Ultra magazin

Novi film Amy Adams umjesto u kina, stiže na Netflix

Ultra magazin