• Home
  • Ultra Popularno
  • Shannen Doherty otvoreno govori kako zavoljeti svoje tijelo nakon raka dojke
Ultra Popularno

Shannen Doherty otvoreno govori kako zavoljeti svoje tijelo nakon raka dojke

Shannen Doherty otvoreno govori o životu nakon što je preživjela rak dojke.
Foto: PEGGY SIROTA

48-godišnja glumica serije Beverly Hills 9010, koja je u 2017. godini završila liječenje raka i podvrgla se rekonstrukciji dojke, u razgovoru za magazin People ponovo se otvorila o procesu ljubavi prema svom tijelu.

“Mislim da nikada nisi sa druge strane [raka]. Ne razmišljam o činjenici da sam u remisiji. Gledam na to kao da imam sreću što sam živa svakog minuta, svake sekunde dana”, rekla je.

“Stvarno sam se dobro brinula o sebi i izašla sam iz borbe u dobrom stanju, koliko je to moguće u takvoj situciji. Ali smješno je što kada više nisi na hemoterapiji ili radijaciji, ljudi misle da si dobro, da se odmah povratiš. Ali ono što oni ne shvataju je da je tvoje tijelo prošlo kroz nešto tako nevjerovatno teško da se nikada ne oporavi u potpunosti.”

Govoreći o oživljavanju serije Beverly Hills i snimanjima, glumica priznaje da je iscrpljena. “Stvarno sam grozna kada je u pitanju briga o sebi. Kad sam na poslu, fokusiram se samo na rad“.

„Pokušavam da shvatim kako da prihvatim ko sam sada. Nikada neću biti onakva kakva sam nekada bila. Neki od mojih lijekova i dalje crpe kolagen iz mene, tako da nikada neću imati lice bez bora. Kritična sam prema sebi. Ali postoje neke stvari sa kojima se ne možete boriti … pokušavam biti ljubaznija prema sebi. I trudim se živjeti svaki dan kao nevjerovatan, dragocjen dar koji mi je dat.”

Slični članci

Billie Eilish oborila rekord s temom Jamesa Bonda

Ultra magazin

Harrison Ford odbacio meso i mliječne proizvode, jer su štetni za okolinu

Ultra magazin

“Prijatelji” se vraćaju u ekskluzivnom HBO Max specijalu!

Ultra magazin