Ultra Popularno

Senidah oduševila publiku širom Evrope! (Video)

Vikend iza nas obilježila je nova pjesma regionalne muzičke zvijezde Senidah, koja je singl pod nazivom “100%” objavila u saradnji sa austrijskim reperom Raf Kamorom. Osim što je pjesma stigla u sam vrh YouTube trending liste širom našeg regiona, podaci pokazuju da se slušala i u Austriji, Švajcarskoj i Njemačkoj.

Foto Senidah PR Team

Pjesma je više od milion puta puta preslušana i na čuvenoj “streaming” platformi Spotify, koja zvanično nije dostupna kod nas. To samo govori o tome koliko je veliko interesovanje evropske publike za duet Senidah i Raf Kamore.

Spot za pjesmu “100%” sniman je u Barseloni, a fantastična Senidah, čija pojava ne prestaje da fascinira Balkan od kako je pjesmu “Slađana” objavila za Bassivity, ne krije sreću što je ostvarila saradnju sa reperom Raf Kamorom, koji je jedno od najzvučnijih imena evropske hip hop scene.

Foto Senidah PR Team

Raf Kamora je super za saradnju i baš mi je drago što se ova saradnja desila. Barselona je jedan od mojih omiljena gradova, pa i Rafov, zbog čega je snimanje spota bio pravi spoj posla i uživanja”, kaže ova muzička zvijezda.

Pjesmu “100%” potpisuje produkcijska kuća Bassivity Digital, a u ovom trenutku Senidin novi singl ima više od četiri miliona pregleda na YouTube-u, samo tri dana od objavljivanja.

Ukoliko još uvijek nisi, pogledaj video!

Slični članci

Venecijanski filmski festival ipak će se održati u septembru

Ultra magazin

Issa Rae i Kumail Nanjiani doslovno su savršen romantični par u filmu Lovebirds

Ultra magazin

Netflix će objaviti 9 novih filmova u junu

Ultra magazin