• Home
  • Ultra Popularno
  • Saznaj zašto Lisa Kudrow ne želi pogledati nijednu epizodu serije “Friends”
Ultra Popularno

Saznaj zašto Lisa Kudrow ne želi pogledati nijednu epizodu serije “Friends”

Svi mi koji smo pogledali više puta sve epizode legendarne serije Friends, znamo napamet dijaloge. Međutim, glumica Lisa Kudrow, nije htjela da pogleda nijednu epizodu serije, nakon što je serija završila sa emitovanjem. Zanima te zašto, pročitaj u nastavku! 

Getty Images

I nije zato što se loše provela na snimanju, naprotiv. Kako je objasnila u razgovoru sa Jennifer Aniston za jedan američki magazin, razlog zašto nije htjela da pogleda nijednu epizodu je taj što ima tako lijepe uspomene, pa nije u stanju da gleda reprize bez ostatka ekipe serije, kako je i trebalo da se dogodi u specijalnom programu, koji su trebali da snime, a koji je otkazan zbog pandemije korona virusa.

“Ne gledam seriju i ne mislim da je gledam, jer se zaista nadam da ćemo jednog dana moći svi zajedno da sjednemo i da zajedno uživamo u seriji,” priznala je i takođe objasnila da joj je zaista bilo teško da prihvati nove uloge kada se serija završila, jer je osjećala da ima posebu obavezu i emocije, prema seriji Friends.

NBC via Getty Images

“Ne mislim to kao – radila sam puno 10 godina i umorna sam. Definitivno ne, znala sam da je serija funkcionisala, jer smo se obavezali prema njoj, ali prije svega prema nama samima, kao grupi prijatelja. Nismo dugovali vjernost jednom liku ili našem ugovoru, već nama”, rekla je Lisa.

“Dokaz za to je da se još uvijek, nakon toliko vremena, mnogo volimo. Zato je serija bila sjajna i zbog toga sam mislila da je dio mene umro, kada se snimanje završilo. Ne mogu da uradim nešto slično opet”, priznala je glumica.

Getty Images

Jennifer Aniston, je na primjer s druge strane, rekla da obožava da “naleti” na stare epizode na televiziji. Ali povrh svega, obožava snimke koji su miks grešaka sa snimanja, koji se mogu naći na internetu. “Jednom smo Courtney Cox i ja cijelo popodne provele ispred računara, gledajući snimke i smijale smo se same sebi.” “I ja sam isto to uradila”, rekla je Lisa “Gledati greške sa snimanja je nešto najbolje”, priznala je Lisa.

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin