Ultra Popularno

Sara Jo i Edita oduševile publiku duetom “Varalica” (VIDEO)

IuteCredit
IuteCredit

Sara Jo i Edita, zvijezde regionalne muzičke scene, publiku su iznenadile novim singlom i duetom “Varalica”, za koju je objavljen i visokobudžetni video spot. Duet je napisala Edita, što je Saru oduševilo i motivisalo da se, nakon duže pauze vrati na scenu upravo sa ovom pjesmom. Prve reakcije mnogobrojnih fanova su sjajne! 

Photo – Goran V. Popovski / HLVK i Nemanja Novaković

Već prva vijest da je moguća saradnja između ove dvije umetnice izazvala je ogromnu pažnju. Na fotografiji kojom najavljuju saradnju, Sara Jo i Edita su u raskošnim kostimima, koji asociraju na Mariju Antoanetu. Mnoge je ovaj styling podsjetio na Madonin čuveni nastup iz devedesetih za pjesmu “Vogue”, nekima je ličio na kostime iz filma Marija Antoaneta iz 2006. godine, ali ono što je sigurno jeste da se sigurno radi o autentičnom video spotu i vizuelno upečatljivom muzičkom projektu, iza kakvih i inače stoje ove dvije dame.

Photo – Goran V. Popovski / HLVK i Nemanja Novaković

Spot je režirala slovenačka rediteljka Kukla, dok je direktor fotografije proslavljeni reditelj Lazar Bogdanović, koji već potpisuje Sarine i Editine spotove. Pjesma je nastala u produkciji Bassivity, a tekst i muziku potpisuje Edita.

IuteCredit
IuteCredit

Slični članci

Poznate 50-godišnjakinje dokazuju da su godine samo broj

Ultra magazin

The Pursuit of Love je satirična mini serija snimljena po istoimenom romanu

Ultra magazin

Nova sezona “La Casa de Papel” dolazi! Objavljen trailer pete sezone! (VIDEO)

Ultra magazin