Ultra Zanimljivo

Sa kojim znakovima se najbolje slažeš u ljubavi i seksu

Ljubav i seks su potpuno različite stvari. Možeš biti zaljubljena u nekoga do ušiju, ali u krevetu stvari baš i nisu najsjajnije, ili moguće je da si super zadovoljna seksualnim odnosom, ali na emotivnom planu niste ništa više od prijatelja. Koji god da je motiv, može biti da vaši horoskopski znakovi nisu kompatibilni. Da li to znači kraj veze? Možda! Ali prije nego što se desi, pročitaj šta kažu astrolozi o ovoj temi.
GIPHY/GETTY IMAGES
Ovan

Ovnovi su  direktni, i ponekad čak i previše jasni. Iako treba da znaš da nikoga ne možeš da zavaraš sa navodnom nezavisnošću koju posjeduješ – ipak moraš da se čuješ sa partnerom najmanje jednom dnevno i zato se odlično slažeš sa Vodolijom, Bikom ili Lavom. Posebnom sa Lavom. U seksu si nestrpljiva i želiš da se stvari dešavaju kada i kako ti hoćeš. Osobe u znaku Lava su jedine koje su u stanju da ispune ovaj kriterij. S druge strane, ako tražiš seks bez obaveze Vaga ili Ribe su savršeni, jer je jednostavno nemoguća veza na duge staze sa ovim znakovima.

Bik

Nema sumnje, najkompatibilniji znak za tebe je Lav. Razlog leži u činjenici da, kada se radi o vezama, i Bikovi i Lavovi uživaju da budu zavisni od partnera i da ne rade ništa drugo već da budu zajedno non stop. Što se seksa tiče zaboravi na Vodoliju i Strijelca. Ali ako sretneš drugog Bika ili Jarca, isto kao i sa Lavom može da bude savršen spoj, kako u ljubavi tako i u seksu. Imaćete veoma jake osjećaje jedno za drugo, mada oprez zbog posesivnosti.

Blizanci

Obaveza, stabilnost, šta je to? Iskorijeniti promijenjivost kod Blizanaca, kada se radi o ljubavnim vezama, je skoro nemoguća misija, međutim ne bi bilo loše da budeš iskrena sa osobom sa kojom si. Odlično se slažeš sa Vodolijom i Lavom, jer su isto emocionalno nestabilni kao i ti. S druge strane ne približavaj se Škorpiji ili Jarcu, jer je veoma moguće da ćete završiti veoma loše i da nećeš biti u stanju da ih pogledaš u oči.

Rak

Kod tebe važi pravilo ili 100% ili 0%. Ako tvoj partner uspije da ti da sve što ti treba, kako intelektualno tako i seksualno, stvari će ići kao po loju. Međutim, ako postoji nešto što ti ne odgovara, bolje bi bilo da se svi sakriju, jer ćeš pokazati svoju najgoru verziju. Jedini znakovi koji će izdržati? Lavovi i Bikovi. Takođe je moguće da će i Škorpija moći da podnese do određenog nivoa. Apsolutno zaboravi na Vage. Imaju isti karakter kao i ti, i jedna svađa može da se pretvori u III Svjetski rat.

Lav

Sigurna u sebe, ambiciozna, egocentrična….Zvuče kao i jesu komplimenti, ali kada ti slava udari u glavu moguće je da osoba sa kojom si u vezi pobjegne glavom bez obzira. Ne bi trebala da uzmeš zdravo za gotovo da će  tvoj sentimentalni ili seksualni partner uvijek čekati da završiš sve svoje obaveze kako bi mu posvetila vrijeme. Ako ništa drugo onda bi bar trebala da izabereš znakove koji te razumiju kao na primjer Ovan, Rak ili Strijelac, jer ste veoma slični po karakteru. Izbjegavaj Djevice osim ako tražiš seks bez obaveza.

Djevica

Tvoja slaba tačka je to što sve moraš da držiš pod kontrolom, apsolutno sve što ti se dešava u životu, i očigledno i partner spada u tu grupu, ali ne da te kontroliše. Naprotiv, treba ti sloboda i ne želiš da te niko kontroliše. Strijelac je idealan partner za tebe, jer imate hiljadu zajedničkih stvari, isto kao i sa Djevica. Pažljivo sa Blizancima i Lavovima.

Vaga

Obavezivanje na vezu bilo koje vrste za tebe je teško, isto kao i održavanje veze. Ne u smislu da ćeš biti nevjerna, već zato što misliš da nisu svi na tvom nivou. Međutim, jednom kada se odlučiš na taj korak, biće ozbiljno i nećeš biti zadovoljna mijenjanjem stvari bez prethodne najave. Ono što treba da ti bude jasno je da za ozbiljnu vezu treba da tražiš Bika, jer ćete imati veoma ispunjen život. Za seks bez obaveza izaberi Blizanca. Izbjegavaj Jarca, Ovna i Djevicu, potpuno ste nekompatibilni.

Škorpija

Znamo da je nepovjerenje tvoj zaštitni znak, ali ne možeš da ga koristiš svaki put kada režiraš filmove u svojoj glavi, posebno one bez ikakve osnove. Znamo da se ne radi o posesivnosti, već si prirodno teritorijalna i ne voliš da niko flertuje sa tvojim patnerom. Zato, potpuno zaboravi na Blizance i Ovnove, jer ti neće dati stabinost koja ti je potrebna da živiš život u miru. S druge strane Rakovi, Jarčevi i Bikovi će ti dati sve što ti je potrebno i više.

Strijelac

Svaka stvar ima svoj trenutak. Potreban ti je dobar seks kako bi se osjećala dobro uprkos činjenici da takođe uživaš u trenucima mira i opuštanja kako sama, tako i u paru. U tebi vlada potpuni optimizam što se tiče veza, ali ovo može da se potpuno promijeni u slučaju da te prevare. Zbog toga potebno je da se okružiš sa ljudima koji znaju šta žele i ne stide se svojih osjećaja. Ko je najbolji par za tebe? Ovan, Lav i Djevica. Bježi od Škorpije i Bika, jer će ti jedino donijeti glavobolju i kao posljedica toga razne emocije. Najvrijednije što posjeduješ je tvoja pozitivnost, nemoj nikada da je izgubiš!

Jarac

Tvoj znak traži ozbiljnu vezu. Osim toga, zbog urođene moći selekcije ne gubiš vrijeme na osobe za koje znaš da to ne zaslužuju. Naravno, to ne znači da ti ne želiš dublju vezu sa nekim. Naprotiv, voliš ozbiljne duboke veze, ali korak po korak i bez žurbe. Kako bi ti sve išlo po plan u ljubavi, pokušaj da nađeš drugog Jarca ili Škorpiju za partnera. Izbjegavaj Vodolije jer ćeš sa njima jedino uspjeti na polju prijateljstva.

Vodolija

Da li u svemiru postoji neko ko ima ljubavne teme jasnije od tebe? To je jednostavno nemoguće, vodiš se interesima. Ako ti se neko svidi i ubijeđena si da je to to ostaješ 100%  i daješ svoj maksimum. Ako se pojavi neko bolji. To nije veliki problem kada si iskrena sa tom osobom. Međutim, bolje bi bilo da se fokusiraš na osobe koje su u stanju da razumiju i prihvate tvoju sigurnost u samu sebe i činjenicu da si sebi na prvom mijestu i da ne mariš pretjerano za druge (kada se riječ o ljubavi). Idealna situacija bi naravno, bila sa drugom Vodolijom, čak i Vage bi bile u stanju da te razumiju. S druge strane treba da se držiš dalje od Riba i Djevice, ne vole nered i nestabilnost, a još manje kada im neko poremeti plan.

Ribe

Draga Ribo, toliko si komplikovana u svemu da je čak i to dio tvog šarma. Možeš da budeš veoma sretna i stabilna u ljubavnoj ili seksualnoj vezi, ali brzi voz u tvojoj glavi neće ti olakšati stvari i učiniće da sto puta razmisliš o svemu, a da ne pričamo o tome kako se uznervoziš čim vidiš da se stvari mijenjaju. Možda bi trebala da budeš fleksibilnija u ljubavi, ali to je jednostavno nemoguće. Zato potraži partnera u Biku ili Raku kako bi postigla maksimalnu kompatibilnost, a zaboravi na znakove kao što su Vaga, Ovan ili Blizanci, jer jednostavno ne možete zajedno.

Slični članci

Savjeti za zdravu i blistavu kožu

Ultra magazin

Ovo su čarobne prednosti biotina za tvoj organizam…

Ultra magazin

Toksična okruženja čine ljude nezadovoljnim, a posao neuspješnim!

Ultra magazin