Ultra Popularno

“Runda 44” rasplesala publiku u Banjaluci!

Koncertom za pamćenje u prepunoj banjalučkoj dvorani Borik bend Parni valjak je obilježio 44 godine svog postojanja. Nakon rasprodanih koncerata u regionu u sklopu turneje “Runda 44”, jedan od najdugovječnijih rock sastava na ovim prostorima svojim hitovima, u petak je rasplesao i Banjaluku.

Foto Star Travel

Predvođeni Akijem Rahimovskim i Huseinom Hasanefendićem Husom, “Parni valjak” je izazvao oduševljenje  publike u dvorani već uz prve prepoznatljive zvuke hita “Ljubavna”, da bi ubrzo cijela sala pjevala u jedan glas dok su se nizale “Zagreb ima isti pozivni”, “Mijenjam se”, “Zastave”.

Foto Star Travel

Različite generacije koje su se našle u publici su uhvatile ritam, a neprevaziđene balade “Dođi” i “Sve još miriše na nju” su pozdravili ovacijama. Raspoloženi Aki je otpjevao još mnoge dobro poznate hitove  “Ostani s njim”, “Gledam je dok spava”, “Godine prolaze” “Nedjelja”, ali se našlo i mjesta za  pjesme sa aktuelnog albuma “Vrijeme”.

Foto Star Travel

Momci iz benda za ovu priliku obogaćeni sjanom postavom duvača su pokazali da su još uvijek u odličnoj muzičkoj formi i time opravdali očekivanja obožavalaca, koji su ispunili dvoranu do posljednjeg mjesta. Više od dva sata zabave je bilo premalo za oduševljenu publiku, koja se nada novom susretu sa omiljenim Parnim valjkom.

Foto Star Travel

Slični članci

Blake Shelton i Gwen Stefani pjevaju o svojoj ljubavi

Ultra magazin

10 najpopularnijih serija 2019. godine

Ultra magazin

Događaji koji su obilježili industriju zabave u protekloj deceniji

Ultra magazin