Ultra Popularno

Robert Downey Jr. ima pitanje za svoje mačke

Robert Downey Jr. je najpoznatiji po ulozi Toni Starka u filmovima “Iron Man”. U najnovijem projektu “Doolitle”, lik koji igra, Dr. John Doolitle, može da priča sa životinjama. Evo šta glumac kaže da bi pitao svoje mačke kada bi mogao da razgovara sa njima. 
Instagram/robertdowneyjr

Downey i njegova supruga Susan imaju dvije mačke koje se zovu Monty i D’Artagnan. U video turneji kroz njihov dom za magazin Architectural Digest pokazali su i svoje krznene ljubimce. U jednom intervjuu glumac je izjavio da nema te stvari koju ne bi uradio za svoje mačke.

Foto: Taylor Hill/WireImage

“Ubio bih za ove male, slatke krznene dječake. Dao bih svoj život za njih. Prije par mjeseci sam govorio da ne dolazi u obzir usvajanje životinja, bio sam potpuno protiv te ideje, a sada ne mogu da zamislim život bez njih.”

U istom intervjuu je rekao da ga supruga mora opomijati da prestane da pokazuje ljudima fotografije njihovih mačaka. Glumac je takođe priznao da sada čak i zasuzi kada vidi reklame o nasilju nad životinjama. “Te raklame me ubijaju,” rekao je.

Foto: Taylor Hill/WireImage

Kada su ga u toku intervjua pitali šta bi pitao svoje mačke kada bi mogao da priča sa životinjama kao njegov lik u filmu “Doolitle” glumac je odgovorio: “Pitao bih Montija zašto budi moju suprugu svako jutro u 5:30 i kako možemo da riješimo taj problem”.

Downeyeva supruga je rekla da bi drugu mačku pitala da li je sretna. “Jer ne možete da čitate njihove misli, a pored toga D´Artagnan, naš drugi mačak je jako stidljiv. Iako mislim da bi u borbi sa drugom mačkom pobijedio bez problema. Eto, jedino bih ga pitala da li je sretan, jer bih zaista željela to da znam.”

 

Izvor: cheatsheet.com

Slični članci

Internet zvijezda otpjevala Shallow u emisiji Ellen

Ultra magazin

Celine Dion – život počinje u pedesetoj!

Ultra magazin

Beyonce otvorila Kobe Bryant Memorial izvedbom jedne od njegovih najdražih pjesama

Ultra magazin