Ultra Popularno

Rihanna snima reggae album

Rihanna izgleda sjajno na naslovnici novembarskog izdanja magazina Vogue.
Ethan James Green, Vogue, November 2019

31-godišnja pjevačica potvrdila je da već godinu dana radi na novom albumu, pod radnim nazivom R9. „Album je inspirisan reggae-om. Neće biti tipično, ono što znate kao reggae. Ali osjetićete elemente u svim pjesmama … Reggae mi se uvijek čini kao dobar pravac. Nije važno koliko sam daleko ili dugo odmakla od te kulture ili svog okruženja u kojem sam odrastala; nikad ne prolazi… Iako sam istraživala druge muzičke žanrove, bilo je vrijeme da se vratim nečemu što nisam do kraja istražila.”

Ethan James Green, Vogue, November 2019

Pjevačica se osim muzike proteklih godina posvetila i svom veoma uspješnom kozmetičkom brendu Fenty beauty, kao i liniji donjeg veša Savage x Fenty, te mnogobrojnim uspješnim saradnjama u svijetu mode. Zahvaljujući zaradi u ovom segmentu, Forbes je proglasio Rihannu najbogatijom muzičarkom u svijetu.

Ethan James Green, Vogue, November 2019

Međutim, to ne znači da će ikada prestati da stvara muziku: „O, ne, muzika je kao da govorim svijetu u kodovima, koje publika razumije. To je čudan jezik koji me povezuje sa njima. Ja sam i dizajner, i žena koja stvara šminku i donje rublje – ali sve je počelo sa muzikom. Prekinuti to znači prekinuti moju komunikaciju. Sve ove druge stvari cvjetaju iznad tog temelja.”

Ethan James Green, Vogue, November 2019

Iako vrlo zatvorena kada je u pitanju njen ljubavni život, Rihanna je priznala da je u vezi. “Ja sam zapravo u ekskluzivnoj vezi dosta dugo, i to ide stvarno dobro, tako da sam sretna.”

Slični članci

Povratak na Bel Air: Will Smith razvija Fresh Prince spinoff

Ultra magazin

Scarlett Johansson i Adam Driver u emotivnom traileru za Marriage story

Ultra magazin

Katy Perry živi svoju bajkersku fantaziju u spotu za novi singl ‘Harleys in Hawaii’

Ultra magazin