Ultra Moderno

Regionalni brendovi kupaćih kostima koji dominiraju ovo ljeto

IuteCredit
IuteCredit

Šta ti je najvažnije kod izbora kupaćeg kostima? Boja, kroj, materijal ili nešto drugo? Ukoliko je i kod tebe kao i kod nas odgovor SVE,  pronašli smo veliki izbor kostima, koji ispunjavaju ove uslove. Oni su moderni, udobni, estetski predivni i odgovaraju različitim ženskim figurama. Ovo su naši favoriti. 

Instagram: Alma Ras

BÉBÉ BY DUNJA

Influenserka Dunja Jovanić je ove godine pokrenula svoj modni brend BEBE by Dunja, što se pokazalo kao odličan potez jedne od najpopularnijih žena na Instagramu u regionu. Prvi modni komadi, koje je predstavila javnosti bili su pidžama, spavaćica i ogrtač, koji su se rasprodali u rekordnom roku. Isti slučaj je i bio i sa linijom kupaćih kostima – baekini i bombkini. Riječ je o dvodijelnim kostimima koji se mogu naći u različitim bojama, a koji su pravljeni „za dušu svih nas“.

Instagram:bebebydunja
IuteCredit
IuteCredit

Bosskini

Fitness instruktorka i influenserka Martina Boss, osnivačica je brenda kupaćih kostima bosskini, a kod kreiranja modela imala je jedan cilj – napraviti kostim koji će naglasiti ono najbolje na tijelu. Samo neki od modela su sway, envy, storm, addict, lust – izbor je ogroman, a ponuda zadovoljava potražnju i najzahtjevnijih kupaca.

Instagram:
bosskiniswim

Sabba

Iza modnog brenda Sabba stoji Una Krlić, koju poznajemo sa Instagrama, iz spotova, ali i kao modela. Una je nedavno lansirala prvu kolekciju kupaćih kostima sa svojim potpisom, koje karakterišu oštre linije, organske forme i smjelost u bojama.

Instagram: iamsabba

Alma Ras

Modna kuća Alma Ras odlučila se ovo ljeto poigrati sa dezenima i bojama, te napraviti kupaće kostime namijenjene različitim figurama, koji laskaju ženskom tijelu. U ponudi imaju raznovrsni krojevi i boje, kao i dezeni – Alma Ras tim je mislio na sve.

Instagram: Alma Ras

Šolaja

Jovana i Jana su sestre koje želju za dizajniranjem odjeće imaju još od malih nogu, a zanimljivo je da je prvi odjevni komad koji su dizanirale bio upravo kupaći kostim, za njihove potrebe. Poslije njega, sestre su napravile mnoge komade odjeće sa potpisom sholajaclothing, ali akcenat je ostao na kostimima, kojih u ponudi imaju bezbroj.

Instagram: sholayaclothing

 

Slični članci

Može li nošenje određenih boja poboljšati naše raspoloženje?

Ultra magazin

Bronzani ljetnji izgled sa potpisom brenda Catrice

Ultra magazin

Dezodorans ili antiperspirant? Prednosti i mane.

Ultra magazin