Ultra Moderno

Ralph Lauren lansira Rachel Green kolekciju

Dizajner se udružuje s kompanijom Warner Bros povodom proslave 25-godišnjice čuvene serije Prijatelji.
Ralph Lauren

Prošlo je 25 godina od kako su Prijatelji prvi put stupili na naše ekrane, što znači da je prošlo 25 godina od kada smo prvi put poželeli šik stil Rachel Green. A, kao što će svi fanovi znati, ova fashionistica je u seriji radila i u Bloomingdales-u i za Ralpha Laurena tokom 10 godina snimanja serije, a njih dvoje su se sada udružili s Warner Brosom na kolekciji koja slavi poslovni stil Rachel Green.

Getty images

Ralph Lauren je kurirao kolekciju Wear To Work koja se temelji na stilu lika Rachel Green, a sastoji se od mnogih prepoznatljivih komada 90-ih i 00-ih, koji su ažurirani za 2019. Oni uključuju: kožne hlače i suknje, pletiva, odijela s prugama i mini i midi suknje, kao i tračak leopard printa. Komadi dolaze i od Polo Ralph Lauren i Lauren Ralph Lauren, što znači da su mnogi povoljniji nego što očekujete, čija se cijena kreće od 120 funti.

Ralph Lauren

Kolekcija će biti izložena na lokaciji prvog Rachelinog velikog modnog posla, Bloomingdales, gdje će biti postavljena posebna instalacija povodom 25-godišnjice Prijatelja. Osim kupovine garderobe, obožavaoci će moći uzeti besplatnu šolju kafe iz kafića Central Perk i posjetiti treći sprat robne kuće kako bi vidjeli rekreaciju Racheline kancelarije.

Ralph Lauren

Slični članci

Kako pravilno koristiti micelarnu vodu?

Ultra magazin

Haljine i patike – trend koji volimo i ovo ljeto

Ultra magazin

9 načina kako da kombinuješ omiljenu majicu

Ultra magazin