Ultra Popularno

“Pussycat Dolls” ponovo zajedno! Najavile turneju 2020. godine

Nekada najpoznatija ženski grupa „Pussycat Dolls“, nakon pauze koja je trajala više od 10 godina, na radost mnogih fanova ponovo se okupila i najavila turneju 2020. godine.
Instagram: pussycatdolls

Muzička grupa koja se sastojala od atraktivnih djevojaka Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Jessice Sutta, Carmit Bachar i Kimberly Wyatt, nastupila je na britanskom X Factoru. Nicole Scherzinger, koja je ujedno i članica žirija u ovom takmičenju, najavila je da je ovaj nastup samo početak.

U finalu X Factora vatrene djevojke su svojim bezvremenskim hitovima „Buttons“, „Don’t Cha“, „When I Grow Up“ podigle publiku na noge i podsjetile zašto su bile najpoznatiji ženski bend prije nešto više od 10 godina.

Najpoznatija članica benda, vodeća pjevačica Nicole Scherzinger, na društvenim je mrežama najavila turneju i izrazila svoju uzbuđenost zbog ponovnog okupljanja. SoPop2020tour počinje 05. aprila u Dablinu, a posljednji koncert u Velikoj Britaniji održaće se 17. aprila u Londonu. Pored ova dva grada, grupa će nastupiti u još 7 gradova na ostrvu.

Instagram: pussycatdolls

Nakon Velike Britanije, djevojke su najavile i nastupe u Australiji i Novom Zelandu, tokom aprila i maja sljedeće godine. Sigurni smo da ni tu neće stati, te uskoro možemo očekivati i nove datume za njihove koncerte na ostalim kontinentima.

Instagram: pussycatdolls

Članice grupe otkrile sa kako dugo postoji ideja o ponovnom okupljanu, a predstojeći period biće idealan za njenu realizaciju. Ipak, grupa neće nastupati u punom sastavu, jer Melody Thornton neće biti sa djevojkama na turneji, zbog previše drugih obaveza koje trenutno ima.

„Pussycat Dolls“ su se razišle 2010. godine, kada je većina članica okušala solo karijeru. Izdale su 2 albuma, 2005. godine album PCD i 2008. godine Doll Domination.

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin