Ultra Zanimljivo

Pun mjesec u Vodoliji donosi teške promjene

Pun mjesec u Vodoliji, u ponedjeljak, 3. avgusta 2020. godine, je u kvadratu sa Uranom, pa donosi neočekivane promjene i neobične događaje. Ovo je mjesečeva faza koju treba iskoristiti za fleksibilnost i prilagodljivost, a ne za rizikovanje ili unošenje pogrešnih promjena. Pun mjesec u avgustu 2020. pada istog dana kao i aspekt Merkur opozicija Saturn, što znači da će pozitivno razmišljanje, naporan rad, strpljenje i ljubazne riječi znatno olakšati predstojeće teške promjene.

Instagram/ midnightmoonvisuals

Sunce u opoziciji sa Mjesecom dovodi do većeg fokusiranja na dom, porodicu i intimne odnose tokom naredne dvije sedmice ove faze Mjeseca. Suprotne strane, kao što su – ono što vam je potrebno, u odnosu na ono što želite, stvaraju unutrašnju napetost i spoljne pritiske. To može dovesti do sukoba i kriza koje iscrpljuju vašu energiju.

Iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju da biste prevladali bilo kakve izazove u vezi. Podsvjesna svjesnost omogućava nepristrasni i uravnoteženi pogled na vaše lične odnose. Jasno ćete vidjeti bilo kakvu dinamiku odnosa ili negativne osjećaje koji uzrokuju disharmoniju.

Mjesec u kvadratu sa Uranom takođe može dati kompulsivnu potrebu za stimulacijom, snažnu potrebu za nezavisnošću, buntovnoštvom i nesmotrenošću. Ali ovo nije dobra faza mjeseca za preuzimanje rizika ili izvršavanje naglih promjena. Prilagođavanje promenljivim uslovima je dobro, ali ako napravite velike promene u ovom trenutku, moglo bi doći do nenamjernih posljedica koje bi mogle dovesti do većeg haosa u vašem životu.

Najbolji način da se riješite ove nestabilne energije je biti otvoren i fleksibilan. Ovo će vam pomoći da svoje pojačane instinkte i brže reflekse iskoristite u svoju korist. Tada se možete brzo prilagoditi neočekivanim promjenama i iskoristiti uzbudljive nove mogućnosti.

Nove veze su moguće i mogu biti s neobičnim ljudima ili s ljudima iz različitih kulturnih ili etničkih grupa. Međutim, ovakve nove veze mogu biti kratke ili prouzrokovati neslaganje bliskih prijatelja ili porodice, posebno vaše majke.

Merkur u opoziciji sa Saturnom samo pet sati nakon punog mjeseca znači ozbiljno razmišljanje, ozbiljan posao i ozbiljne rasprave. Odlaganja, nedostatak koncentracije i poteškoće u komunikaciji mogu izazvati frustraciju i nesuglasice. Pesimizam, strah, loše vijesti, pogrešno rješavanje stvari ili teške odluke mogu dovesti do usamljenosti, tuge ili čak depresije.

Moguće su zlobne i oštre riječi, naglost, kritika, greške, klevete, laži i nagoni. Ali negativno razmišljanje može učiniti da stvari izgledaju gore nego što stvarno jesu.

Držite svoje poruke jednostavnim i jasnim kako biste izbjegli nesporazume. Posebnu pažnju treba posvetiti važnim odlukama i poslovnim ponudama. Ako morate potpisati ugovor, potražite stručni ili pouzdan savjet.  Pozitivno razmišljanje, pažnja prema detaljima, strpljenje i razumijevanje su ključ za rješavanje ovog izazovnog aspekta.

Slični članci

Upoznaj Eclipse, psa koji sam ide autobusom

Ultra magazin

Šta nam donosi Mladi mjesec u Lavu 19. avgusta?

Ultra magazin

Pogledaj neodoljive fotografije psića koji obožava leptire

Ultra magazin