Ultra Popularno

Prodaja karata za koncert Zdravka Čolića u Banjaluci obara sve rekorde!

Prodaja karata za predstojeći veliki koncert Zdravka Čolića u Banjaluci, obara sve rekorde, te su VIP karte za ovaj dugo isčekivani koncert već rasprodate! Broj preostalih karata za, uvijek omiljeni FAN PIT, je veoma mali. Shodno velikom interesovanju publike iz cijelog regiona, ostalo je još malo vremena da obezbijediš svoje mjesto na koncertu za pamćenje, 31. maja na Tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Foto Star Travel

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića, koji će nakon 7 godina biti održan u Banjaluci, su u prodaji putem prodajnog sistema www.kupikartu.ba i u agenciji „Star Travel“ – Jevrejska 6, Banjaluka. Karte su u prodaji biti i na platou ispred RK „Boska“, od ponedjeljka, 01. aprila. Sve informacije o prodaji ulaznica zainteresovani mogu pronaći i na www.startravel.ba.

„Ti si mi u krvi“, „Javi se, javi se“, „Pjesmo moja“, „Noć mi te duguje“ – samo su neki od bezvremenskih hitova uz koje će, sasvim sigurno, svi oni koji 31. maja budu na Tvrđavi Kastel u Banjaluci osjetiti novu i drugačiju dimenziju koncerata na otvorenom.

Organizator koncerta je agencija „Star Travel“, a prijatelj koncerta „Nova banka a.d. Banjaluka“.

Slični članci

Reakcije glumaca na finale Game of Thrones: Emilia Clarke poručila “Stojim uz Daenerys”!

Ultra magazin

Još jedna greška u posljednjoj epizodi Game of Thrones

Ultra magazin

Game of Thrones: Možda to nije kraj koji smo željeli, ali nekako se moralo završiti!

Ultra magazin