• Home
  • Ultra Moderno
  • Probaj najnoviji AVON Power Stay ruž za usne koji traje i do 10 sati
Ultra Moderno

Probaj najnoviji AVON Power Stay ruž za usne koji traje i do 10 sati

Eksluzivna Avon formula ovom ružu za usne, omogućava lakoću i nježnost na usnama, uz dugotrajnost kojoj ni zaštitna maska za lice, preko usana ne smeta! Avon – kompanija ljepote koja svake sekunde širom svijeta prodaje četiri ruža za usne, donosi nam novost iz najpopularnije make up kolekcije – POWER STAY – ruž za usne, koji traje i do 10 sati.

Foto: AVON

Avon Power Stay ruž dizajniran je tako da ostaje na mjestu, boja se neće razmazati ili obrisati čak 10 sati dok patentirani sistem sa polimerima, pruža lagani osjećaj na usnama tokom cijelog dana. Intenzivna boja sa polumat završetkom, pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanošenju.

Foto: AVON

Ruž za usne dolazi u 14 visoko pigmentiranih nijansi, koje odgovaraju svim tonovima kože. Dizajniran je s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, dok ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanošenju.

Foto: AVON

Avon Power Stay makeup linija za šminkanje, hvaljena je i postojana linija koja traje tokom pretrpanog ženskog dana i svakodnevnih obaveza i rutina. Pored ruža Power Stay kolekcija uključuje i maskaru, korektore, puder, olovke i sjenilo za oči i možete je pronaći u Avonom katalogu.

Foto: AVON

Potraži Avon True Power Stay ruž za usne, u aktulelnom katalogu po cijeni od 8,90.

Foto: AVON

Slični članci

Pet trendova nakita ravno sa pista za proljeće 2021. godine

Ultra magazin

Modne objave Anne Hathaway su glamur koji nam trenutno nedostaje

Ultra magazin

Naturalno_ba domaći brend kozmetike od “čistih” sastojaka

Ultra magazin