• Home
  • Ultra Moderno
  • Prirodni tonovi, basic, pruge, jeans – Poželi dobrodošlicu Mangovoj proljećnoj kolekciji
Ultra Moderno

Prirodni tonovi, basic, pruge, jeans – Poželi dobrodošlicu Mangovoj proljećnoj kolekciji

Proljećne kolekcije polako stižu i najavljuju toplije dane koje svi sa nestrpljenjem čekamo. High-street brend Mango predstavio je garderobu koju ćemo nositi narednih mjeseci – kako u prelaznom periodu do proljeća, tako i sa dolaskom većih temperatura. Prirodni tonovi, basic komadi, prugice, jeans, ali i nesvakidašnji dezeni su nam zapali za oko.

Mango

Kako su Mangovi eksperti nazvali jedan od svojih trendova „naturalna terapija“, možemo se složiti da nam nešto slično treba na svim životnim poljima. Dok to ne postignemo, tu su neutralni i zemljani tonovi spremni za kombinovanje na hiljadu različitih načina.

Mango
Baner-bonovi

Mornarski dezeni i prugice nas tradicionalno podsjećaju na ljeto, ali našli su svoje mjesto i u proljećnim look-ovima. Nemamo ništa protiv prugica ni tokom zime, a nema ni Mango, jer je predstavio upečatljive džempere sa ovim dezenom, koji će osvježiti svaku kombinaciju.

Mango

Maskota i prvi modni vjesnik proljeća jeste cvjetni dezen. Nikada neće dosaditi i nikada neće izaći iz mode. Iz Mangove kolekcije izdvajamo elegantne košulje koje se mogu nositi na poslovne outfite, kao i za elegantne večere. Pored košuLja, pažnju su nam privukle i udobne haljine, kao i atraktivna mini suknja.

Mango

Pored neutralnih tonova koje smo predstavili, narandžasta boja će ovo proljeće dobiti svojih pet minuta. Vesela i optimistična, svakoj kombinaciji daje posebnu vedrinu i toplotu. Jedva čekamo da počne vladati.

Mango

Bez čega ne može proći ni jedna kolekcija, bez obzira na godišnje doba? U pitanju su basic komadi. Dok neki u njima uživaju od glave do pete i predstavljaju njihov jedini modni jezik, drugi ih koriste kako bi „smirili“ određene modne kombinacije. Kojem god tipu da pripadaš, složićeš se da su neizostavni, a Mangova ponuda istih je ovog puta na zavidnom nivou.

Mango

Sa druge strane, Mango nije zaboravio ni one koji vole da u masi svi pogledi idu u njihovom smjeru. Nesvakidašnji dezeni i krojevi su rezervisani za njih. Ukoliko voliš eksperimentisati sa modom, biti drugačije obučena od drugih i imati prepoznatljiv stil, ovo će biti odmor za tvoje oči.

Mango

Za kraj, ne možemo izostaviti ni uvijek potrebnu jeans kolekciju. Boyfriend, skinny, slim, dubokog struka, tamni ili svijetli teksas – ponudili su sve, na tebi je da izabereš savršeni model na osnovu svoje građe. Neke od omiljenih novih Mango odjevnih predmeta naruči i online, gdje god da se nalaziš u BiH putem stranice Mango Banja Luka.

Mango

Slični članci

Pogledaj popularne frizure za sezonu proljeće/ljeto 2021.

Ultra magazin

Streetstyle kombinacije iz Milana i Pariza inspirisane Fashion Week-om

Ultra magazin

AVON istraživanje otkriva da je ključ ženske snage u dijeljenju iskustava

Ultra magazin