• Home
  • Ultra Popularno
  • Prijave na nagradni konkurs Jelen piva “Najbolji konobar” traju do 05. jula!
Ultra Popularno

Prijave na nagradni konkurs Jelen piva “Najbolji konobar” traju do 05. jula!

Nagradni konkurs “Najbolji konobar”, koji je pokrenuo brend Jelen pivo, kompanije Molson Coors, još traje! Do 05.07.2020. konobari iz Bosne i Hercegovine imaju priliku da se prijave i uz pomoć publike, koja će glasati do 20.07.2020. godine, osvoje vrijednu novčanu nagradu.

Jelen pivo je pokrenulo konkurs sa ciljem pružanja pomoći konobarima, koji spadaju u jednu od najugroženijih grupa pogođenih epidemijom virusa korona. Pet najkreativnijih i najsrećnijih konobara će biti nagrađeni iznosom od po 946,00 BAM, što je iznos prosječne mjesečne plate u aprilu u Republici Srpskoj.

Svi punoljetni konobari iz Bosne iz Hercegovine imaju pravo učešća na konkursu, a sve što moraju da naprave je da pokažu svoju kreativnost. Imaju zadatak da snime svoje vještine i demonstriraju kako toče Jelen pivo na radnom mjestu, te video snimak pošalju u inbox na Facebook stranici Jelen Pivo BiH. Poslije 05. jula, konačna odluka prelazi u ruke facebook publike, koja će glasanjem izabrati pet najboljih konobara. Glasanje će trajati do 20.07.2020. godine do 11 časova. Jelen pivo misli i na glasače, tako da je za pet najsrećnijih spremilo vrijedne nagrade.

Još nije kasno da se konobari prijave na konkurs i ponesu titulu najboljeg među njima. Bakšiš u vrijednosti prosječne mjesečne plate čeka one koji budu najkreativniji, što će njihovi fanovi nagraditi najvećim brojem glasova.

najbolji konobar

Još jedna u nizu društveno odgovornih kampanja, kojima Jelen pivo pokazuje da je dobar primjer poslovanja, kada je riječ o pružanju podrške i pozitivnom odnosu prema lokalnoj zajednici i svojim potrošačima. Ovaj društveno-odgovoran projekat, može poslužiti kao uzor i drugim privrednim subjektima, da učestvuju i na svoj način pruže određeni vid pomoći i podrške konobarima, vlasnicima lokala i ugostiteljstvu. Brend Jelen pivo se nada da će svojim primjerom pokrenuti lanac sličnih akcija podrške, kojima će vratiti osmijeh na lice, onima koji svakodnevno svojim uslugama, usrećuju život posjetilaca u ugostiteljskim objektima.

Detaljne informacije o nagradnom konkursu za konobare i konobarice možete pronaći na facebook stranici Jelen Pivo BiH, gdje ćete moći glasati za svoje omiljene.

Slični članci

Nova serija Away sa Hilary Swank stiže na Netflix

Ultra magazin

10 najboljih filmova Ryana Goslinga, rangiranih prema IMDb-u

Ultra magazin

Dwayne “The Rock” Johnson je najplaćeniji glumac

Ultra magazin