Ultra Inspirativno

Preporuka za čitanje: Soulfood – Žana Poliakov

Naša preporuka za ovu sedmicu je odlična knjiga poznate autorke, koja nas svakodnevno inspiriše, Žane Poliakov. “Tragaš za skladom unutar sebe i tada će sve za čim tragaš, naći put do tebe”, poručuje ti knjiga “Soulfood – sensational uvod u srećniji život”.
Foto: Ultra magazin

Možemo da imamo najbolje učitelje na svijetu. Možemo da čitamo fenomenalno inspirativne knjige. Možemo da odemo na Tibet i da nas blagosiljaju sveštenici svih vjeroispovesti. Ali kad konačno shvatimo, to će biti samo zbog toga, što smo mi sami uspjeli. Niko ne može da raste umjesto nas, niti da uči umjesto nas. Svoj život i svoj put određujemo mi sami.

Svi uvodnici iz magazina Sensa spakovani u jednu knjigu, za svaki dan, za torbu, za putovanja, poklon dragom prijatelju ili voljenoj prijateljici, za svakodnevnu inspiraciju i za životnu motivaciju. Kao amajlija, lucky charm, koju nosiš sa sobom ili držiš pored kreveta. Ne čita se linearno, već zatvoriš oči i gdje se stranica otvori – pustiš da te intuicija vodi… Apsolutni bestseller već godinama, od kada je izašao 2010. godine.

Nekoliko riječi o slavnoj autorki

Žana Poliakov je autorka mnogobrojnih bestseller naslova. Njene knjige su mnogima postale svojevrsna biblija, a njen stil pisanja i životni principi su prepoznatljiva inspiracija u čitavom regionu, kako kroz knjige tako i kroz kolumne u magazinima i online postove.

Sa Žanom je sve uvijek lično i vrlo zabavno… napisao je jednom njen publisher i dramaturg Stevan Vraneš dok je uređivala Sensu, magazin za srećniji život.

Život koji kreiramo je naše umetničko djelo, stoga je gradski život zamijenila životom u prirodi. Živi na ranču, van grada. Juri sunce po planeti, kao i svaka bosonoga kontesa. Urednica Života i direktorka Svemira. Ne shvata sebe previše ozbiljno, a svako malo objavi neku knjigu, koju čitaoci obožavaju i rado ih poklanjaju prijateljima i dragim osobama.

“Za nekoga sam čarobnica, za nekoga veštica.
A svako od nas, vidi svijet onakvim kakav je on sam.”

Sjajnu knjigu “Soulfood – sensational uvod za srećniji život”, možeš osvojiti na našem Ultra magazin Instagram profilu.

Slični članci

Naučnici imaju rješenje kako da budeš i ostaneš optimistična osoba

Ultra magazin

Zašto je jačanje jezgra tijela najvažniji korak kod vježbanja?

Ultra magazin

3 vježbe dubokog disanja za bolji san i opuštanje

Ultra magazin