Ultra Inspirativno

Preporuka za čitanje: “Moja omiljena supruga”

Bil želi da bude bolji čovjek od milionera, koji izdržava Ðinđin Li, kao drugu suprugu. Bolji od svakog muškarca, koji vara svoju ženu. Beka je njegov najbolji prijatelj. Ali na kraju, može li on Ðinđin dati nešto drugačije – može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istovremeno voljeti i svoju ženu?

Foto: Ultra

Izuzetna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama, iz pera autora svjetskog bestselera Čovjek i dječak.

Uspješni mladi londonski advokat Bil Holden i njegova žena Beka, sele se s četvorogodišnjom kćerkicom u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika i iskušenja, gdje se burno stvara bogatstvo i raspadaju brakovi.

Bilova advokatska firma smješta porodicu Holden u Rajsko naselje – raskošan stambeni blok pun „drugih supruga“ – prelijepih djevojaka koje izdržavaju bogati tuđi muževi, kakva je i Ðinđin Li, bivša nastavnica zaljubljena u ukrštene riječi i klizaljke.

Poslije jednog strašnog događaja Beka i Holi vraćaju se u London, a Bil i Ðinđin se zbližavaju. Bil želi da bude bolji čovjek od milionera, koji izdržava Ðinđin Li, kao drugu suprugu. Bolji od svakog muškarca, koji vara svoju ženu. Beka je njegov najbolji prijatelj. Ali na kraju, može li on Ðinđin dati nešto drugačije – može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istovremeno voljeti i svoju ženu?

„Moja omiljena supruga“ je priča o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, avantura i opsesije, a počinje istinska ljubav.

Ukoliko želiš ovu knjigu, imaš priliku da je osvojiš na našem Instagram nalogu @ultra.magazin!

Slični članci

Naučnici imaju rješenje kako da budeš i ostaneš optimistična osoba

Ultra magazin

Zašto je jačanje jezgra tijela najvažniji korak kod vježbanja?

Ultra magazin

3 vježbe dubokog disanja za bolji san i opuštanje

Ultra magazin