Ultra Inspirativno

Preporuka za čitanje: A ako je to ipak istina

Mark Levi je autor najčitanijih savremenih francuskih romana.

Prvi roman Marka Levija donio mu je veliki uspjeh u svijetu i nagradu Goja – Spilberg je po njemu snimio film, a Levi je dosad prodao više od trideset pet miliona primjeraka svojih knjiga. A ako je to ipak istina je nezaboravan ljubavni roman, avantura podjednako uzbudljiva i smiješna, zapanjujuća priča koja nas izaziva da promislimo o suštini romantičnog odnosa i našoj beskrajnoj želji da vjerujemo.

Foto: Ultra„Šta biste pomislili kad biste u svom plakaru pronašli ženu, koja se još i iznenadi što možete da je vidite? Koja se pojavljuje i nestaje kad god poželi i tvrdi da je u dubokoj komi na drugom kraju grada? Da li biste njoj predložili odlazak kod psihijatra, ili možda sebi? Ili biste rizikovali, povjerovali njoj, a sami zakoračili u nevjerovatnu avanturu?“

A ako je to ipak istina?

O tome razmišlja Artur, mladi arhitekta iz San Franciska, kad ugleda Loren u svom stanu.

Artur je jedini koji može otkriti Loreninu tajnu, jedini koji može da je vidi, čuje, i da razgovara s njom. Kada doktori odluče da je isključe sa aparata – što bi uništilo čarobni odnos koji su Artur i Loren razvili – on mora da nađe način da je spasi. Jer jedino njena ljubav može spasti njega.

„Jednostavno čarobno.“ New York Post

„Originalno, emotivno i puno preokreta.“ Point de vue

Poklanjamo ovu knjigu na našem Instagram profilu!

 

Izvor: laguna.rs

Slični članci

Kako se nositi sa teškim situacijama i osjećanjima prouzrokovanim pandemijom korona virusa

Ultra magazin

Dnevna doza relaksacije uz Ultra audio priče

Ultra magazin

Stručni savjeti za što produktivniji i efikasniji rad od kuće

Ultra magazin