Ultra Popularno

Premijera drugog dijela nove serije “Gossip Girl” 26.novembra

Drugi dio prve sezone nove Max Original serije „Gossip Girl” imaće premijeru 26. novembra na HBO GO-u, kada u ponudu stiže sedma epizoda.

Novu seriju je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side, gotovo devet godina nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila, gdje je nova generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora. Serija se temelji na bestselleru Cecily von Ziegesar i originalnoj seriji koju su razvili Josh Schwartz i Stephanie Savage.

gossip girl premijera

Drugi dio Gossip Girl nastavlja istraživati koliko su se društvene mreže – i pejzaž samog New Yorka – promijenili tokom godina. U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah Lee Smith. Joshua Safran je autor i scenarista serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentkinja je Lis Rowinski.

Na HBO GO-u je dostupan i prvi dio sezone nove serije, kao i svih šest sezona originalne hit serije „Tračerica“ iz 2007. godine.

Slični članci

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Ultra magazin

Noćni pozivi – ekskluzivna premijera policijske serije na Pickbox-u

Ultra magazin

Gledaj sa Monikom: Najbolje serije 2021.

Ultra magazin