Ultra Popularno

Premijera druge sezone napete špijunske serije “Kondor” na Pickbox NOW

Druga sezona nove špijunske triler-serije “Kondor” (Condor) stigla je na Pickbox NOW! S Maxom Ironsom i Mirom Sorvino u glavnim ulogama, Kondor je napeta i odvažna serija o CIA-inim agentima i uroti koja prijeti milionima ljudi.

Druga sezona savremene adaptacije popularnog trilera “Three Days of the Condor” iz 1975. godine nestrpljivo se čekala. I napokon je stigla – ekskluzivna premijera čeka te na Pickbox NOW!

Prva sezona sastoji se od 10 epizoda koje su takođe dostupne na Pickbox NOW – upusti se u špijunsku avanturu i pogledaj cijelu seriju!

Zvjezdana glumačka postava

Uz mladog glumca Maxa Ironsa koji tumači glavni lik Joea Turnera, u Kondoru imamo prilike gledati neke od najboljih glumaca današnjice. Oskarovac William Hurt (A History of Violence, Avengers, Captain America: Civil War) tumači ulogu Boba Partridgea, Joeova zaštitnički nastrojenog tetka koji ga je regrutovao u CIA-u.

Oskarovka Mira Sorvino (Mighty Aphrodite, Human Trafficking) igra Marty Frost, Bobovu bivšu ljubavnicu koja vodi istragu o zločinima za koje je Joe okrivljen. Uz njih, tu je i genijalni Brendan Fraiser (The Mummy Trilogy, George of the Jungle) koji tumači lik Nathana Fowlera.

Ne vjeruj nikome – Napeti špijunski triler

S CIA-inim agentima kao glavnim protagonistima akcije i napetih situacija, “Kondoru” ne nedostaje. Nemoguće je razaznati dobre igrače od onih loših, što dodaje na misterioznosti cijeloj priči. „Ne vjeruj nikome“ krilatica je druge sezone koja donosi još više uzbuđenja i akcije.

U prvom planu je Joe Turner, mladi CIA-in analitičar koji slučajno doznaje za strašan plan koji prijeti životima miliona ljudi. Turner je idealistički nastrojen milenijalac koji se tajno pridružuje CIA-i u nadi da će je reformisati iznutra.

Ali kad sve iz njegove kancelarije ubiju profesionalne ubice, Turner se nađe u nevjerovatno kompleksnoj situaciji. Ako želi preživjeti, moraće raditi stvari za koje nikad nije mislio da je sposoban.

Premijeru kompletne druge sezone napete špijunske serije “Kondor” gledaj na Pickbox NOW od 1. juna!

Slični članci

Glumac Hugh Jackman možda ima tajnu sreće, vitalnosti i mladolikosti

Ultra magazin

Svjetski super model Gisele Bündchen svakodnevno vježba jogu sa kćerkicom

Ultra magazin

Tedeschi i Stanković u „one on one“ na Weekend Media Festivalu

Ultra magazin