Ultra Moderno

Predlažemo ti novi parfem za neodoljivu jesen!

U skladu sa nedavno lansiranom Avon brand image kampanjom “Watch me now”, koja odražava današnji Avon – inovativan, odvažan i inkluzivan brand, kompanija donosi potpuno novu mirisnu poslasticu “Far Away Rebel & Diva”. Miris koji odražava ženstvenost, samopouzdanje i hrabrost žene, na čemu se temelji i novi brand image Avona.

Foto: AVON

“Far Away Rebel & Diva” stvoren je za neustrašive žene, koje mogu svijetu pokazati snagu svoje hrabrosti, kojom svoje snove pretvaraju u stvarnost i nezaustavljivi duh neustrašivih žena. Miris namijenjen za žene koje mijenjaju pravila i na najbolji način utjelovljuju slogan kampanje #gledajmeSADA. Ovaj snažni efekat postiže se kombinacijom kontrasta i kontradikcija, što rezultuje mirisom zbog kojeg se svaka žena osjeća snažnom da inspriše druge.

Foto: AVON

Ukoliko želiš da ne igraš po pravilima, već da kreiraš svoja, neka ovaj miris postane tvoj svakodnevni saputnik i reci svijetu #gledajmeSADA.

Glavne note koje čine parfem “Far Away Rebel & Diva” su: rozi biber, magnolija i akord słane karamele. Rezultat kombinacije ovih ekskluzivnih akorda odvažan je dodatak porodici “Far Away”, za hrabar i dugotrajan osjećaj nepokolebljivog samopouzdanja.

Foto: AVON

Odaberi odvažne i intrigantne mirise ove jeseni.

Ne slijedi pravila, kreiraj svoja!

Osmotri svoju moć i zaintigriraj ljude da te prate!

#gledajmeSADA

Foto: AVON

Parfem “Avon Far Away Rebel & Diva” možeš pronaći u aktuelnoj Avon brošuri na stranici 5, po super cijeni od 22,90 KM, ali i u setu koji sadrži parfem Far Away Rebel & Diva, Far Away Rebel & Diva mini parfem i Far Away Rebel & Diva losion za tijelo po cijeni od 26,90 KM.

Zablistaj ove jeseni i oduševi sve oko sebe novom AVON mirisnom linijom!

 

Slični članci

Hailey Bieber preporučuje 7 odjevnih kombinacija

Ultra magazin

Ultra webshop predstavlja “10 veličanstvenih”, “Betty” i “Ramonu”

Ultra magazin

“Ledeni” makeup za oči koji slavi zimu i odlično izgleda

Ultra magazin