• Home
  • Ultra Moderno
  • Poznata manekenka Helena Christensen ima par savjeta i trikova za tebe
Ultra Moderno

Poznata manekenka Helena Christensen ima par savjeta i trikova za tebe

Helena Christensen (51) je uspješna, manekenka, super model i preduzetnica. Ženama poručuje, da je najvažnije tokom ljeta imati dobar kupaći kostim, crveni karmin i dobre sunčane naočale.

Foto: instagram.com/helenachristensen/

Svi je pitaju kako održava tako vitku liniju, a ona odgovara: „Plivaj kad god možeš, more, jezera, rijeke, bazeni, samo plivaj. Pješači, planinari, uređuj dvorište, vrt, baštu, radi fizičke poslove u kući i oko kuće, to je najbolji način vježbanja, jer zapravo ne izgleda kao vježba, nije nam dosadno i drugačije nas umara u odnosu na klasične treninge. Osjećaš se kao da si osoba puna života!“, poručuje slavna Helena Christensen.

Foto: instagram.com/helenachristensen/

Trenutno je Helena Christensen u izolaciji na planini sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Camillom Staerk, s kojom je suvlasnica modne kompanije.

Foto: instagram.com/helenachristensen/

„21-godišnje prijateljstvo između Camille i mene, započelo je kao kreativna saradnja, koja se polako razvijala u međusobno poštovanje i prijateljstvo. Kreativnost nam se čini prirodnom, kao i disanje. Mi ne razmišljamo o tome, već samo to radimo “, kaže Helena.

Foto: instagram.com/helenachristensen/

„Toliko sam zahvalna što provodim mnogo vremena u prirodi sa svojom najboljom prijateljicom, šetamo, radimo u vrtu, fotografišemo novu kolekciju naših kupaćih kostima i uživamo!“, kaže Helena Christensen.

Foto: instagram.com/helenachristensen/

Izvor: foxnews.com

Slični članci

4 kombinacije boja koje su hit ovo ljeto

Ultra magazin

Najpopularnija haljina ovog ljeta!

Ultra magazin

Naruči svoju omiljenu kozmetiku iz udobnosti doma, uz odgovornost prema sebi i drugima!

Ultra magazin