Ultra Popularno

Poslušaj novu pjesmu Lady Gage i Ariane Grande

Jedna od najiščekivnaijih pjesama godine Rain On Me koju su snimile Lady Gaga i Ariana Grande je konačno stigla. Pjesma će se naći na novom albumu Lady Gage, Chromatica, koji izlazi 29. maja.
ladygaga.com

Prije nego što je pjesma objavljena Lady Gaga je na svom Twitter profilu objavila “Volim te @ArianaGrande hajde da ovo uradimo. Sada znamo da nas ništa ne može zaustaviti.”

Ariana je odgovorila “Ja tebe volim više. Ni prije nas ništa nije moglo zaustaviti, samo što nam je trebalo da to shvatimo. “Veoma sam uzbuđena. Hvala ti. Spremna sam #rainonme”.

Lady Gaga i Ariana Grande razgovarale su za Apple sa Zane Lowe o njihovoj saradnji. “Ona i ja smo se odmah povezale i bila je tako divna”, rekla je Gaga, a Ariana je dodala: “Osjećam se zabavno opet biti dio nečeg tako uzbudljivog i pravog popa. Osjećala se tako dobro i zabavno, i bila sam sretna što bar malo zavirila u njen svijet … učinila je da se osjećam ugodno.”

Rain on me govori o pjevanju kroz bol i plesanju, kao da ga niko ne gleda. To je tradicionalno Gaga u mnogim aspektima, ali i velika doza dance-popa ranih devedesetih.

Slični članci

Tajna – Nova miniserija po istinitom događaju

Ultra magazin

Taylor Swift nadmašila Whitney Houston i postavila novi rekord američke top liste

Ultra magazin

Katy Perry prozvala ‘popularnu zabludu’ o porodiljskom odsustvu

Ultra magazin