Ultra Zanimljivo

Posao iz snova za ljubitelje pasa

Agencija za zapošljavanje iz Londona nudi posao iz snova za ljubitelje pas,  nekome ko  je voljan da živi u luksuznoj šestospratnici, dok se brine o dva zlatna Retrivera koji se odazivaju na imena Oscar i Milo. 
Foto: Getty / Willy Barton / Shutterstock

Kuća se nalazi u luksuznoj Londonskoj četvrti Kensington i od kandidata se očekuje da bude neka vrsta njegovatelja sa punim radnim vremenom za dva neodoljiva zlatna retrivera.

Svakodnevni zadaci uključuju vođenje domaćinstva, kratke šetnje sa psima ujutro i naveče, nabavku namirnica, preuzimanje telefonskih poziva, zakazivanje termina za pse (veterinar, frizer), saradnja sa profesionalnim šetačem pasa i opšte održavanje imanja.

Foto Unsplash

Od kandidata bi se povremeno zahtjevalo da obavlja i druge kućanske poslove po potrebi, uključujući pranje veša i kuhanje laganih obroka za vlasnika kuće koji je vegan.

Ali posao je prvenstveno briga o vlasnikovim psima, zlatnim retriverima Milo i Oscar. Svi oni koji vole pse, imaju iskustva u čuvanju kućnih ljubimaca i aktivni su mogu da se prijave na oglas za posao. Iskustvo u obavljanju kućnih poslova i kuhanju je plus.

Pored toga što će čitav dan provoditi sa simpatičnim psima, kandidatu se nudi plata između 30.000 i 32.000 funti godišnje kao i smještaj i hrana, i radno vrijeme od ponedeljka do petka (ponekad i vikendom).

 

Izvor: insider.com

Slični članci

Šta nam donosi pomračenje punog mjeseca u Blizancima 29. novembra?

Ultra magazin

Pet najboljih gradova za život po ocjenama stranaca

Ultra magazin

Vrtić za pse otkriva preslatke fotografije kućnih ljubimaca

Ultra magazin