Ultra Popularno

Poruka ljubavi u novom singlu Davida Guette

Najveće pomake u svijetu komercijalne dens muzike i pop EDM-a, u posljednjih dvadeset godina, napravio je producentsko-autorski tandem koji čine David Guetta i Sia. Novi singl „Let’s Love”, inicijalno je trebalo da bude balada. Međutim, ponovni susret Davida i Sie rezultirao je eksplozivnom kreativnošću, pa je pjesma dobila na ritmu i ubrzanju što je već sada čini budućom klupskom himnom.

Njihovi hitovi „Tiatnium”, „She Wolf (Faling To Peaces)” i „Flames”, bilježe rekordan broj striminga koji u ovom trenutku premašuje dvije milijarde pregleda.

„Tokom vremena izolacije, bio sam nevjerovatno inspirisan. Stvarao sam poletnu i energičnu muziku”, kaže David Guetta i dodaje: „Volim da produciram klupske pjesme, posebno u ovom periodu. Singlom „Let’s Love” želim da pošaljem poruku svima da volimo jedni druge. Poruku ljubavi, nade i želje da se čovječanstvo ujedini u ovim teškim trenucima. Sia je još jednom maestralno i nadahnuto otpjevala pjesmu.”

Humanitarnim DJ setovima koji su strimovani uživo iz Majamija i Njujorka, Guetta je sakupio preko 1,5 miliona dolara za fond borbe protiv virusa Covid-19 u sklopu akcije „United At Home”. Tim nastupima Guetta je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao DJ čiji je nastup strimovan na Facebooku sa najviše gledalaca. Pjesma Let’s Love inspirisana je hitovima iz osamdesetih godina prošlog vijeka, singlovima grupa kao što su a-ha ili The Pointer Sisters i muzikom iz filma „Flashdance”.

Slični članci

Taylor Swift izvela uživo pjesmu Betty na dodjeli nagrada ACM 2020

Ultra magazin

Bez kojih pet stvari Senidah ne može da zamisli dan?

Ultra magazin

Brankica Janković ekskluzivno za Ultru: “Potpisali smo ugovor za humorističku seriju Advokado”

Ultra magazin