Ultra Popularno

Popularni film Call me by your name dobija svoj nastavak

Nastavak filma pod nazivom Find Me, se odvija 10 godina nakon događaja iz prvog filma. Glumci iz filma Call Me by Your Name, uključujući glavne uloge Timothée Chalamet i Armie Hammer, vratiće se zajedno na filmska platna i za nastavak filma, a režiser je Luca Guadagnino. Film Call me by your name, kao i nastavak Find Me temelje se na romanima, koje je napisao autor André Aciman.
Foto: Sony Pictures Classics

Režiser Luca Guadagnino, potvrdio je da će se dvoje glavnih glumaca, pojaviti i u nastavku pod nazivom Find me. “Naravno, bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi sa sjajnom glumačkom postavom, tako da će se ista ekipa ponoviti i u novom nastavku”, rekao je Luca Guadagnino, za Variety.

Iako nisu potvrđene mnoge druge pojedinosti o filmu, nastavak se bazira na periodu od 10 godina nakon događaja, koji su se desili u originalnom filmu, u kojem je Chalamet glumio 17-godišnjeg studenta, koji se zaljubljuje u očevog prijatelja.

Produkcija filma je privremeno zaustavljena, zbog pandemije korona virusa, kao i mnogi drugi holivudski projekti. “Prije koronavirusa, putovao sam u SAD, kako bih upoznao scenaristu kojeg jako volim, čije ime ne želim reći, da bih razgovarao o nastavku filma. Nažalost, morali smo sve zaustaviti, ali radujemo se snimanju nastavka”, rekao je režiser Luca Guadagnino.

 

Izvor: harpersbazaar.com

Slični članci

Camila Cabello otvoreno progovorila o svom mentalnom zdravlju

Ultra magazin

Ellie Goulding objavljuje novi dvostruki album!

Ultra magazin

Književnica J.K. Rowling objavljuje besplatnu knjigu bajki za djecu

Ultra magazin