Ultra Moderno

Pogledaj popularne frizure za sezonu proljeće/ljeto 2021.

IuteCredit
IuteCredit

Srećni smo što možemo reći da su prognoze za kosu i frizure, mnogo vedrije od onih prethodne godine. Frizerski saloni su otvoreni, a za 2021. godinu je najavljeno mnogo dobrih dana za naše frizure. Ali, kakvi će trendovi vladati ove godine?

Instagram: mararoszak

60-te

Šezdesete su bile vrijeme revolucije i ponovnog buđenja i slobode, a tako će biti i 2021. Ovog puta očekujemo ipak malo manje laka za kosu, ali više igranja, zabave i riskiranja sa kosom.

IuteCredit
IuteCredit

Talasi

Instagram: ryanrichman

Nazovi ih kako god želiš, ali talasi u kosi već godinama ne izlazi iz mode. Jednostavni su za napraviti uz pomoć figara ili pegle, a kosi daju na gustini i raskoši. Obožavaćemo ih i ove godine.

Prirodne kovrdže

Instagram: larryjarahsims

Da se nas pita, prirodno bi uvijek trebalo biti u modi. Ne samo kada je riječ o kosi. Ali srećom, ove godine i frizerski stručnjaci potvrđuju da je prirodni izgled kose – naročito prirodne kovrdže najljepši detalj, koji možemo nositi na glavi.

Prirodna boja kose

Instagram:
harryjoshhair

Kada pričamo o prirodnom izgledu, ne smijemo zaboraviti i prirodnu boju kose, kao must have ove godine. Kako je majka priroda odlučila, najčešće je i najbolji izbor. Pusti kosu da diše i da se oporavi, a uživaj u svojoj boji kose, koja u 90% slučajeva najbolje ide uz ten i boju obrva.

Precizni vrhovi

Instagram:
harryjoshhair

Možda je to zato što je tokom 2020. godine nedostajalo šišanje, ali ima nešto u vezi s precizno ošišanim vrhovima i osjećajem urednosti u kosi. Nedostajao nam je ovaj osjećaj prošle godine, zato se sada vraća na velika vrata.

Duge šiške

Instagram: chrisappleton1

Trebaš promjenu? „Najbezbolnija“ odluka je ošišati duge šiške. Dobićeš novu frizuru, uokviriti lice i biti u trendu, jer će ove godine duge šiške biti među najpopularnijim frizurama.

Stepenasto

Instagram: hairbypucciarello

Ovo je frizura, kada je dobro ošišana, koja izgleda kao milion dolara. U suštini, stvar je prilično jednostavna: napraviti sloj kose ošišan nekoliko centimetara ispod brade i drugi sloj odmah iznad grudi.

Visoki rep

Instagram: ryanrichman

Frizura koja dolazi kao spas. Za dane kada kosa nije u svom najboljem izdanju – odluči se za visoki rep, čime ćeš dobiti frizuru za pet minuta. Ukoliko je potrebno, iskoristi šampon za suho pranje, kako bi kosa izgledala uredno u čisto dok je nosiš u repu.

 

Izvor: marieclaire.com

Slični članci

Bronzani ljetnji izgled sa potpisom brenda Catrice

Ultra magazin

Dezodorans ili antiperspirant? Prednosti i mane.

Ultra magazin

Ovaj ljetni modni trend žene obožavaju

Ultra magazin