Ultra Moderno

Pogledaj novu kolekciju omiljenih Ultra dukseva!

IuteCredit
IuteCredit

Nova kolekcija Ultra dukseva je tu! Pored prošlogodišnjeg hita, crvenog duksa “Ljubi da prođe” koji je ponovo dostupan za narudžbe, kreirali smo još dva duksa sa jedinstvenim dizajnom. Dukseve “Letim” i “Pusti” ste izabrali upravo vi, jer su vaši glasovi na Instagram anketi odlučili da ćemo ove sezone nositi crne i bijele dukseve sa ovim natpisima, po cijeni od 35KM.

Ponekad je jedna riječ dovoljna da opiše čitavu erupciju osjećaja koje svakodnevno proživljavamo, a upravo je to slučaj sa novom Ultra kolekcijom.

Duks “Letim” nas podsjeća da nikada ne smijemo prestati težiti ka visinama, te da nas naša mašta i kreativnost pokreću i čine živima. Da od svakog novog izazova i dana napravimo prijatan let, ali i da ekspresno “odletimo” od svakog mjesta i situacije koji nam remete mir. Balon, koji je prisutan na duksu, simbol je slobode, kojoj bi svi trebalo da težimo.

IuteCredit
IuteCredit

Drugi ovosezonski duks, “Pusti”, biće tvoj svakodnevni podsjetnik da se kroz dan fokusiraš na sitnice koje život znače. Opominjaće te da pustiš sve probleme, izazove, nepredviđene situacije i da svoje misli usmjeriš na pozitivne trenutke tokom dana. Ponekad nam je svima potreban podsjetnik da je vrijeme da neke stvari (ljude) u životu jednostavno pustimo, te da će vrijeme uraditi svoje.

Novi Ultra duksevi idelani su za predstojeće zimske dane, a napravljeni su od najmekanijeg pamuka i dolaze u dvije boje – bijeloj i crnoj. Pored toga što se lako mogu kombinovati u casual i sportskim outfitima, savršeni su pokloni voljenim osobama tokom predstojećih praznika.

Na Ultra Webshopu možeš pronaći više informacija o duksevima, koje možeš jednostavno poručiti i putem Ultra Instagram i Facebook profila.

 

Slični članci

Vrijeme je za povratak u djetinjstvo uz DISNEY PRINCESS Sisterlove kolekciju essence & CATRICE

Ultra magazin

Praznična čarolija u novoj essence kolekciji

Ultra magazin

MAKE-UP TO GO – za žene u pokretu

Ultra magazin