Ultra Popularno

Pogledaj najavu za nastavak filma Maleficent sa Angelinom Jolie

Angelina Jolie se vratila, bolja nego ikada.

Walt Disney Motion Pictures

Prošlo je više od pet godina od objavljivanja Disneyjevog filma Maleficent i svi jedva čekaju da se ovaj lik vrati na velike ekrane. Sada, Disney gradi iščekivanje za objavljivanje nastavka filma, sa zvaničnom najavom za Maleficent: Mistress of Evil.

Angelina Jolie i Elle Fanning vraćaju se svojim voljenim likovima, ali ovoga puta se Michelle Pfeiffer pridružila akciji kao Queen Ingrith. Kao i uvijek, detalji radnje filma su se držali u tajnosti, ali izgleda da se Maleficent vraća svojim čarima. U međuvremenu, princeza Aurora izgleda duboko zaljubljena u zgodnog udvarača.

Radnja se nastavlja nekoliko godina nakon događaja iz prethodnog filma, nakon što rogata vila udruži snage sa Aurorom na zaštiti magičnih zemalja. Film će istražiti njihov komplikovan odnos, u fantazijskom svijetu uspavane ljepotice.

Poput poslednjeg filma, takođe je nejasno ko je pravi zločinac, ali najava je definitivno zaintrigirala svojim zadivljujućim vizualima i naslovnom pjesmom “Season of the Witch” koja svira u pozadini.

Film u kina stiže 18. oktobra 2019. godine.

Slični članci

Sea Star i nakon odgađanja za iduću, ove godine ipak pratilo preko pola miliona fanova širom svijeta

Ultra magazin

“Dama” je nova pjesma Saše Lozara

Ultra magazin

Venecijanski filmski festival ipak će se održati u septembru

Ultra magazin